Neler Yeni

Dell G15 5530 Laptopun İçinden Gelen Cızırtı Sesi

mrtg5

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar. Dell G15 5530 normalde çok duyulmasa da kulağımı klavyenin üst kısmında bulunan hava ızgarasında sağ tarafa yaklaştırınca net duyabildiğim elektriksel bir cızırtı sesi geliyor. Fanlarla alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü fanları hızlandırınca ses artmıyor ya da fan çalışmazken de geliyor. Şarjla da alakalı değil şarjı çıkarınca da var aynı ses. Bu laptopa sahip olan arkadaşlar varsa sizde de böyle bir problem var mı?

Merhabalar. Dell G15 5530 normalde çok duyulmasa da kulağımı klavyenin üst kısmında bulunan hava ızgarasında sağ tarafa yaklaştırınca net duyabildiğim elektriksel bir cızırtı sesi geliyor. Fanlarla alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü fanları hızlandırınca ses artmıyor ya da fan çalışmazken de geliyor. Şarjla da alakalı değil şarjı çıkarınca da var aynı ses. Bu laptopa sahip olan arkadaşlar varsa sizde de böyle bir problem var mı?
aynı ses bende de var rahat ol : )
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

laptopta bunun dışında farklı sorunlar yaşadın mı

aynı ses bende de var rahat ol : )
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

laptopta bunun dışında farklı sorunlar yaşadın mı
Çok geç görüp cevap veriyorum kusuruma bakma pek alışık değilim forum sitelerini aktif kullanmaya. Çok oyun oynayan biri değilim ama God of war oyununu oynarken sanırım 30W yada 45W problemi oluyordu bir yerden sonra FPS düşüyor görüntü bulanıklaşıyordu. Şu sıralar böyle oyunlarda bunu test edemedim umarım düzelmiştir

Geri