Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥Delux m800 pro 999 TL🔥

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
Bu mouse mu yoksa M3s 2k mı ? Fiyatlarını da göz önünde bulundurarak söylerseniz sevinirim aradaki farkı kesinlikle hak eder dermisiniz?

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
Bu mouse mu yoksa M3s 2k mı ? Fiyatlarını da göz önünde bulundurarak söylerseniz sevinirim aradaki farkı kesinlikle hak eder dermisiniz?
Açık ara delux m800pro fiyat farkına göre açık ara ikiside 1000 TL olsaydı darmonshark M3s daha iyi olurdu

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,663
İsim
Kerem Çavuş
Satmandaki sebep ne aj199 çok güzel bir mouse
Mesaj otomatik birleştirildi:

Darmonshark'ın tek avantajı 4k olması ama emin ol bu çok daha güzel monitörün 240 hz falan değilse bence m3'ü sat bunu al malzeme kalitesi daha güzel cam skatez ile geliyor ve daha birçok şey 144 hz falan kullanıyorsan zaten 4000 hz farkını anlayamazsın

2.el alan olmaz az önce baktım insanlar ikinci eli aynı fiyata satıyor kar edemezsin
4k zaten bazı oyunlarda sapıtıyor mecbur 2kda kullanıyorum ama 1000e göre farkı az da olsa hissediliyor , bunu da deneyelim bakalım

enthy7

80+
Kutudan cam skatez çıkması (aşırı büyük bir avantaj)
Arkadaşlar mouse geek'i olmuş herkes, ben en son Microsoft'un mouse'da kalmış bir insanım. Yıllardır da Logitech G102 kullanıyordum. Buradaki yorumlardan ötürü gaza gelip M3 4K aldım geçenlerde. İçinden bu skatez dediğiniz şeylerden çıktı. Ancak hiçbirini takmadım. Onlar ne işe yarıyor, skatez nedir? :D ekstra bir getirisi var mı? Ben mouse'u kutudan çıktığı gibi kullanıyorum.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,261
İsim
Diyarhan
Çok övdünüz beyazını aldım.

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
Açık ara delux m800pro fiyat farkına göre açık ara ikiside 1000 TL olsaydı darmonshark M3s daha iyi olurdu
bunun hz si 2k değil ama demi hocam m3s in 2k bide shape kalitesi farkı çok varmıdır arada ?

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
Arkadaşlar mouse geek'i olmuş herkes, ben en son Microsoft'un mouse'da kalmış bir insanım. Yıllardır da Logitech G103 kullanıyordum. Buradaki yorumlardan ötürü gaza gelip M3 4K aldım geçenlerde. İçinden bu skatez dediğiniz şeylerden çıktı. Ancak hiçbirini takmadım. Onlar ne işe yarıyor, skatez nedir? :D ekstra bir getirisi var mı? Ben mouse'u kutudan çıktığı gibi kullanıyorum.
Kanka mouse'un arka kısmının fotoğrafını çeker misin skatezler takılı değilse çok gülerim

bunun hz si 2k değil ama demi hocam m3s in 2k bide shape kalitesi farkı çok varmıdır arada ?
Para varsa M3s daha iyi olur

Çok övdünüz beyazını aldım.
Güzel tercih

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Samet Mustafa Aktaş
Satmandaki sebep ne aj199 çok güzel bir mouse

Darmonshark'ın tek avantajı 4k olması ama emin ol bu çok daha güzel monitörün 240 hz falan değilse bence m3'ü sat bunu al malzeme kalitesi daha güzel cam skatez ile geliyor ve daha birçok şey 144 hz falan kullanıyorsan zaten 4000 hz farkını anlayamazsın

2.el alan olmaz az önce baktım insanlar ikinci eli aynı fiyata satıyor kar edemezsin
deluxe satıp ajazz aldım

celikyay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Celikyay
Arkadaşlar ben bu mouseden aldım.gameboster mousepad kullanıyorum.cam skatezleride taktım.
Sorum şu bu mouseden tam performans alabilmem için hangi mousepad kullanmalıyım. Fp olarak soruyorum.mouseden teknik olarak hiç anlamıyorum.

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Arda Eren Aslan
Arkadaşlar mouse geek'i olmuş herkes, ben en son Microsoft'un mouse'da kalmış bir insanım. Yıllardır da Logitech G103 kullanıyordum. Buradaki yorumlardan ötürü gaza gelip M3 4K aldım geçenlerde. İçinden bu skatez dediğiniz şeylerden çıktı. Ancak hiçbirini takmadım. Onlar ne işe yarıyor, skatez nedir? :D ekstra bir getirisi var mı? Ben mouse'u kutudan çıktığı gibi kullanıyorum.
Mousenin kaymasını sağlıyor. Kullanım amaçlarına göre skatezler oluyor. Genelde PTFE skatez kullanılır.

Top Bottom