Açık ara delux m800pro fiyat farkına göre açık ara ikiside 1000 TL olsaydı darmonshark M3s daha iyi olurduBu mouse mu yoksa M3s 2k mı ? Fiyatlarını da göz önünde bulundurarak söylerseniz sevinirim aradaki farkı kesinlikle hak eder dermisiniz?
4k zaten bazı oyunlarda sapıtıyor mecbur 2kda kullanıyorum ama 1000e göre farkı az da olsa hissediliyor , bunu da deneyelim bakalımSatmandaki sebep ne aj199 çok güzel bir mouse
Mesaj otomatik birleştirildi:
Darmonshark'ın tek avantajı 4k olması ama emin ol bu çok daha güzel monitörün 240 hz falan değilse bence m3'ü sat bunu al malzeme kalitesi daha güzel cam skatez ile geliyor ve daha birçok şey 144 hz falan kullanıyorsan zaten 4000 hz farkını anlayamazsın
2.el alan olmaz az önce baktım insanlar ikinci eli aynı fiyata satıyor kar edemezsin
Hayırlı olsun4k zaten bazı oyunlarda sapıtıyor mecbur 2kda kullanıyorum ama 1000e göre farkı az da olsa hissediliyor , bunu da deneyelim bakalım
Teşekkürler , Extra paket dedikleri muhabbet ne bu aradaHayırlı olsun
Kutudan cam skatez çıkması (aşırı büyük bir avantaj)Extra paket dedikleri muhabbet ne bu arada
Arkadaşlar mouse geek'i olmuş herkes, ben en son Microsoft'un mouse'da kalmış bir insanım. Yıllardır da Logitech G102 kullanıyordum. Buradaki yorumlardan ötürü gaza gelip M3 4K aldım geçenlerde. İçinden bu skatez dediğiniz şeylerden çıktı. Ancak hiçbirini takmadım. Onlar ne işe yarıyor, skatez nedir? ekstra bir getirisi var mı? Ben mouse'u kutudan çıktığı gibi kullanıyorum.Kutudan cam skatez çıkması (aşırı büyük bir avantaj)
bunun hz si 2k değil ama demi hocam m3s in 2k bide shape kalitesi farkı çok varmıdır arada ?Açık ara delux m800pro fiyat farkına göre açık ara ikiside 1000 TL olsaydı darmonshark M3s daha iyi olurdu
Kanka mouse'un arka kısmının fotoğrafını çeker misin skatezler takılı değilse çok gülerimArkadaşlar mouse geek'i olmuş herkes, ben en son Microsoft'un mouse'da kalmış bir insanım. Yıllardır da Logitech G103 kullanıyordum. Buradaki yorumlardan ötürü gaza gelip M3 4K aldım geçenlerde. İçinden bu skatez dediğiniz şeylerden çıktı. Ancak hiçbirini takmadım. Onlar ne işe yarıyor, skatez nedir? ekstra bir getirisi var mı? Ben mouse'u kutudan çıktığı gibi kullanıyorum.
Para varsa M3s daha iyi olurbunun hz si 2k değil ama demi hocam m3s in 2k bide shape kalitesi farkı çok varmıdır arada ?
Güzel tercihÇok övdünüz beyazını aldım.
deluxe satıp ajazz aldımSatmandaki sebep ne aj199 çok güzel bir mouse
Darmonshark'ın tek avantajı 4k olması ama emin ol bu çok daha güzel monitörün 240 hz falan değilse bence m3'ü sat bunu al malzeme kalitesi daha güzel cam skatez ile geliyor ve daha birçok şey 144 hz falan kullanıyorsan zaten 4000 hz farkını anlayamazsın
2.el alan olmaz az önce baktım insanlar ikinci eli aynı fiyata satıyor kar edemezsin
Mousenin kaymasını sağlıyor. Kullanım amaçlarına göre skatezler oluyor. Genelde PTFE skatez kullanılır.Arkadaşlar mouse geek'i olmuş herkes, ben en son Microsoft'un mouse'da kalmış bir insanım. Yıllardır da Logitech G103 kullanıyordum. Buradaki yorumlardan ötürü gaza gelip M3 4K aldım geçenlerde. İçinden bu skatez dediğiniz şeylerden çıktı. Ancak hiçbirini takmadım. Onlar ne işe yarıyor, skatez nedir? ekstra bir getirisi var mı? Ben mouse'u kutudan çıktığı gibi kullanıyorum.