Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Kaçırıp almak isteyenler varsa.
hocam sizede sormak isterim performax xotran 114tlye bugün aldım sizce nasılsır sanırım pwn3337 varmış içerisindeKaçırıp almak isteyenler varsa.
Evet kupon ve nays ile alınabilecek en ucuz mouse.hocam sizede sormak isterim performax xotran 114tlye bugün aldım sizce nasılsır sanırım pwn3337 varmış içerisinde
Ben ilk konuda 1 tane aldım arkadaşa verdim. Kopma olmadı fakat sol tık zor basma olayı oldu. Söküp tekrar taktık düzeldi oda. Şuan baya memnun.çok problemli bir mouse deniyor alınır mı?
aa naysta %10 bonus varmıştı onu fark etmedim öyle 99tlye geliyordu ama neyse bu saatten sonra 15tlnin peşine düşecek değiliz kola bile alamıyor artıkEvet kupon ve nays ile alınabilecek en ucuz mouse.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben ilk konuda 1 tane aldım arkadaşa verdim. Kopma olmadı fakat sol tık zor basma olayı oldu. Söküp tekrar taktık düzeldi oda. Şuan baya memnun.
Viper miniden bile küçük bu arada.Aşırı derecede küçük bir mouse. Boyutuna göre ağır. Ayrıca sensörü bana pek başarılı gelmedi. 3 ay önce aldım 1 hafta kullanıp, sattım… Bu fiyata muadili yok ama alınmaması taraftarıyım.