Neler Yeni

Depremde Bir ***'a Yaramayan Gsm Operatörleri Hk.

firatness

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Fırat Kaya
Dostlar Turkcell kullanıyorum, depremde ki durumu gördünüz... başka operatöre geçmek istiyorum, deprem de yaşasak çekebilecek bir gsm? yurt dışı operatörler de olur ne yapmamızı önerirsiniz?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Amazon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Tuğra Yıldız
Dostlar Turkcell kullanıyorum, depremde ki durumu gördünüz... başka operatöre geçmek istiyorum, deprem de yaşasak çekebilecek bir gsm? yurt dışı operatörler de olur ne yapmamızı önerirsiniz?
aktif olarak bimcell kullaniyorum deprem sirasinda hic bir problem yasatmadi speed test attigimda 90 mbps gibi bir rakam aliyordum ekstra olarak haftalik paket tanimlandi 2 gb 500 dk 500 sms.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Vodafone kullanıyorum aynı sorunu yaşadım şikayet ettim bişi çıkmaz ama yinede ettim şikayet.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,895
İsim
uwu
Vodafone kullanıyorum aynı sorunu yaşadım şikayet ettim bişi çıkmaz ama yinede ettim şikayet.
Hocam müşteri hizmetlerini ararsan opsiyonel yemek yerken yada arkada çocuk sesleri geliyor . Asla suçlarını da üstlenmiyorlar(ben başka bir sebepten aramıştım depremle alakası yok)

Mithril

80+ Silver
öyle bir operatör maalesef yok şuanda.
aktif olarak bimcell kullaniyorum deprem sirasinda hic bir problem yasatmadi speed test attigimda 90 mbps gibi bir rakam aliyordum ekstra olarak haftalik paket tanimlandi 2 gb 500 dk 500 sms.
bimcell zaten türktelekomun altyapısını kullanıyor. demekki yaşadığınız yerde türktelekom altyapısında sıkıntı olmamış.

Amazon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Tuğra Yıldız
öyle bir operatör maalesef yok şuanda.

bimcell zaten türktelekomun altyapısını kullanıyor. demekki yaşadığınız yerde türktelekom altyapısında sıkıntı olmamış.
aksine turk telekom kullanan arkadasim sorun yasadi buyuk ihtimalle altyapi degilde gsm uzerinden bant kisaltildi.

Mithril

80+ Silver
aksine turk telekom kullanan arkadasim sorun yasadi buyuk ihtimalle altyapi degilde gsm uzerinden bant kisaltildi.
evet dediğiniz olabilir ama türktelekomun kendi hattını kısıtlayıp yan hattını açık bırakması acayip saçma bence. bu kadar eşek olabilirlermi?

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,089
İsim
Mert Can Ergün

CupOk

80+ Silver
Oturduğum yerde Türkcell gitmişti ama Vodafone sağlamdı. Bölgeye göre değişiyor

Amazon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Tuğra Yıldız
evet dediğiniz olabilir ama türktelekomun kendi hattını kısıtlayıp yan hattını açık bırakması acayip saçma bence. bu kadar eşek olabilirlermi?
bu ulkede fazla esek var zaten hocam mesela tt kendi altyapisina dpi korumasi ekleyip turknet hattina dpi eklememesi.

Top Bottom