aktif olarak bimcell kullaniyorum deprem sirasinda hic bir problem yasatmadi speed test attigimda 90 mbps gibi bir rakam aliyordum ekstra olarak haftalik paket tanimlandi 2 gb 500 dk 500 sms.Dostlar Turkcell kullanıyorum, depremde ki durumu gördünüz... başka operatöre geçmek istiyorum, deprem de yaşasak çekebilecek bir gsm? yurt dışı operatörler de olur ne yapmamızı önerirsiniz?
Vodafone kullanıyorum aynı sorunu yaşadım şikayet ettim bişi çıkmaz ama yinede ettim şikayet.Dostlar Turkcell kullanıyorum, depremde ki durumu gördünüz... başka operatöre geçmek istiyorum, deprem de yaşasak çekebilecek bir gsm? yurt dışı operatörler de olur ne yapmamızı önerirsiniz?
Hocam müşteri hizmetlerini ararsan opsiyonel yemek yerken yada arkada çocuk sesleri geliyor . Asla suçlarını da üstlenmiyorlar(ben başka bir sebepten aramıştım depremle alakası yok)Vodafone kullanıyorum aynı sorunu yaşadım şikayet ettim bişi çıkmaz ama yinede ettim şikayet.
öyle bir operatör maalesef yok şuanda.Dostlar Turkcell kullanıyorum, depremde ki durumu gördünüz... başka operatöre geçmek istiyorum, deprem de yaşasak çekebilecek bir gsm? yurt dışı operatörler de olur ne yapmamızı önerirsiniz?
bimcell zaten türktelekomun altyapısını kullanıyor. demekki yaşadığınız yerde türktelekom altyapısında sıkıntı olmamış.aktif olarak bimcell kullaniyorum deprem sirasinda hic bir problem yasatmadi speed test attigimda 90 mbps gibi bir rakam aliyordum ekstra olarak haftalik paket tanimlandi 2 gb 500 dk 500 sms.
aksine turk telekom kullanan arkadasim sorun yasadi buyuk ihtimalle altyapi degilde gsm uzerinden bant kisaltildi.öyle bir operatör maalesef yok şuanda.
bimcell zaten türktelekomun altyapısını kullanıyor. demekki yaşadığınız yerde türktelekom altyapısında sıkıntı olmamış.
evet dediğiniz olabilir ama türktelekomun kendi hattını kısıtlayıp yan hattını açık bırakması acayip saçma bence. bu kadar eşek olabilirlermi?aksine turk telekom kullanan arkadasim sorun yasadi buyuk ihtimalle altyapi degilde gsm uzerinden bant kisaltildi.
Ben de sorun yoktu vodafone kullanıyorumVodafone kullanıyorum aynı sorunu yaşadım şikayet ettim bişi çıkmaz ama yinede ettim şikayet.
bu ulkede fazla esek var zaten hocam mesela tt kendi altyapisina dpi korumasi ekleyip turknet hattina dpi eklememesi.evet dediğiniz olabilir ama türktelekomun kendi hattını kısıtlayıp yan hattını açık bırakması acayip saçma bence. bu kadar eşek olabilirlermi?