Neler Yeni

Derbiyi kim alır FB Mİ?💙💛 BJK Mİ?🤍🖤

Sizce?

• Bjk🤍🖤

Oylar: 45 31.7%
  • FB💛💙

Oylar: 71 50.0%
  • Berabere

Oylar: 26 18.3%

• Oy kullanan toplam üye
    142

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,098
İsim
Ali Batmaz
berabere biter

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun

HakanG20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Hakan Güleç
Derbicik bu asıl derbi gs-fb dir zevk vermiyor bu Maçlar he maça gelirsek fener alır bence
Konuşurken düşünme gereği duymuyor musunuz? Derbi kelimesinin anlamını bilmeden konuşuyorsun ya. Forumda yazı kirliliği yaratma, yazma işte be adam, ayrıca çok konuşmada, sizin gibiler yüzünden iletişimin değeri azalıyor.

Besim Tibuk

80+ Gold
En sağlıklı düşünen Tibuk hayranı.
Tibuk hayranları baya iyiymiş o zaman.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuşurken düşünme gereği duymuyor musunuz? Derbi kelimesinin anlamını bilmeden konuşuyorsun ya. Forumda yazı kirliliği yaratma, yazma işte be adam, ayrıca çok konuşmada, sizin gibiler yüzünden iletişimin değeri azalıyor.
Aynı şehrin iki büyük takımı arasında oynanan maçlar. "Büyük maç" anlamına da gelir.
Tam da bundan dolayı derbi değil.

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Derbinin kelime anlamını yazan bjk li arkadaşlar, Ümraniye, Başakşehir, İstanbulspor maçlarına da derbi diyorlar mı merak ediyorum. Derbi bana göre aynı şehrin iki büyük takımı arasında oynanır. Bu maç derbi değil.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yazı kirliliği yaratma düşünme gereği duymuyor musun ne güzel cümleler tam sana yakışıyor 👏

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
1664724271992.png

1664724288889.png

1664724316812.png

1664724333552.png

1664724349045.png

Aynen kardeşim çok zevkli FB-GS maçları. Bi şu maçlara bak bir de FB - BJK maçlarına bak.
İkisi de acayip derecede taraftar baskısı olan takımlar olduğu için hakemler mecburen ilk yarı birine ikinci yarı birine göz yumuyor.

Bu kadar senede ilk defa bir maçta handikap olmuş. İnanılmaz cidden.

HakanG20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Hakan Güleç
Derbinin kelime anlamını yazan bjk li arkadaşlar, Ümraniye, Başakşehir, İstanbulspor maçlarına da derbi diyorlar mı merak ediyorum. Derbi bana göre aynı şehrin iki büyük takımı arasında oynanır. Bu maç derbi değil.
Evet onlarda derbi.

Tibuk hayranları baya iyiymiş o zaman.

Aynı şehrin iki büyük takımı arasında oynanan maçlar. "Büyük maç" anlamına da gelir.
Tam da bundan dolayı derbi değil.
Hiç merak etme, derbi sayılıcak kadar büyük.

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Aynen kardeşim çok zevkli FB-GS maçları. Bi şu maçlara bak bir de FB - BJK maçlarına bak.
İkisi de acayip derecede taraftar baskısı olan takımlar olduğu için hakemler mecburen ilk yarı birine ikinci yarı birine göz yumuyor.

Zaten derbiler son senelerde zevk vermiyor. İki takım da yatıyor. Ama bjk fb maçlarını ben derbi olarak görmüyorum. Yalan söylemeyeyim, zevkli maçlar. Akşamki maçı da izleyeceğim. Önemli maç denir ama derbi değil.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Biri bişey söylemesin hemen karalama yapın böyle üslupla asıl iletişim olmaz ve bir yere varılmaz ben öyle düşünmüyorum diyebilirsin yorumunu yaparsın hemen neden saydırma gereği hissediyorsun sen başkasına nasıl yaklaşırsan öyle geri dönüş alırsın önce saygı ve hoşgörüye davet ediyorum seni güzel kardeşim

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Fahri
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Reis kalemizde muslera olması bizim suçumuz değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,708
Üyeler
161,739
Son üye
Mustafa T
Top Bottom