Neler Yeni

Deri problemleri ile ilgili bilgisi olan var mı?

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Muhammed emin efe
Arkadaşlar anlayan varsa kendini belli ederse sevinirim. Kasık bölgesinde anlam veremediğim deri beyazlaması ve kuruluk var (kızarlıklık veya pullanma yok). Temizliğine vs dikkat edende biriyim ama anlam veremedim.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Muhammed emin efe
En yakın devlet hastanesinden başla, üniversite hastanesi de olur. mhrs sitesinden arat. Eminim ki özelden hepsi daha iyidir. Dipnot; Özellerde sadece çok pahalı büyük hastanelerdeki hocalar çok değerlidir. Mesela medipol, memorial gibi... Buralarda proflar uzmanlar çok değerli hocalar var ama ücretleri de çok yüksek.
Kanka medicana gittim daha üstüne bütçe yetmez fmföföfö
Mesaj otomatik birleştirildi:

Örnek foto var mı hocam? Söylediklerini düşününce aklıma mantardan başka bir şey gelmedi. İnternetten benzer bir fotoğraf bulup atarsan sevinirim. (Spoiler olarak at da hassas olanlara kötülük etmiş olmayalım.)
Hocam eve geçince atacağım etiketlerim sizi. Bildiğiniz deride beyazlama var sadece o kasık bölgesinde.

FurkanIIy

80+ Bronze
Kanka medicana gittim daha üstüne bütçe yetmez fmföföfö
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam eve geçince atacağım etiketlerim sizi. Bildiğiniz deride beyazlama var sadece o kasık bölgesinde.
Hocam lenflerle alakalı bir şey olmasın? Bu deri hastalıkları konusunda doktorlar çok özensiz oluyorlar. Bende de benzer bir problem vardı, kadın bir doktora gittim. Kadın vücuduma bakmaya utandı anasını, ilk defa öyle bir şeyle karşılaştım. Krem verip geçti gabrak.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Muhammed emin efe
Hocam lenflerle alakalı bir şey olmasın? Bu deri hastalıkları konusunda doktorlar çok özensiz oluyorlar. Bende de benzer bir problem vardı, kadın bir doktora gittim. Kadın vücuduma bakmaya utandı anasını, ilk defa öyle bir şeyle karşılaştım. Krem verip geçti gabrak.
Kanka benimki baktı ona rağmen deride bir şey gözükmüyor dedi. Ama var yani kuru diyorum bepanthol birde 2 krem daha yazdı aylardır kullanıyorum bi şeye yaradıkları yok. Kına yakacak artık oraua iyi geliyormuş kfkfkfl. Şaka bi yana terleme, kuruluk var bende. Kaşıntı yıllar önce vardı ve kızarıklık onlar gitti artık sadece bu dediklerim var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,263
Üyeler
161,021
Son üye
Ferit608
Top Bottom