vay nankör vay (!), geçmiş olsun ama yine de bi doktora görünün.Arkadaşlar kedim aniden delirdi ve dişiyle ayağımda derin bir yara açtı morarma ve şişme var. kedim 1.5 yıl önce kuduz aşısı olmuştu bir sorun olur mu acaba yada öneriniz var mı?
yaraya tentürdiyot sürdümKanka ev kedisiyse kuduz olmaz ama yinede yara mikrop kapmasın diye bir doktora gidin pansuman falan yaptırın. Kedinin yaptığını da söyleyin. Onlar gerekeni yapar.
ev kedisi Bende direk evde pansuman yaptım.Kanka ev kedisiyse kuduz olmaz ama yinede yara mikrop kapmasın diye bir doktora gidin pansuman falan yaptırın. Kedinin yaptığını da söyleyin. Onlar gerekeni yapar.
Kanka böyle durumlarda direkt acile gidiyosun. En azından yapılması gereken herşeyi yaparlar.Arkadaşlar kedim aniden delirdi ve dişiyle ayağımda derin bir yara açtı morarma ve şişme var. kedim 1.5 yıl önce kuduz aşısı olmuştu bir sorun olur mu acaba yada öneriniz var mı?
Sağolun teşekkürler.vay nankör vay (!), geçmiş olsun ama yine de bi doktora.
Aynen acile giderim artık sağol önerin için.Kanka böyle durumlarda direkt acile gidiyosun. En azından yapılması gereken herşeyi yaparlar.
Adı üzerinde acil durum, git acile.
Umarım bunda ciddi değilsinizdir .yaraya tentürdiyot sürdüm