Neler Yeni

Derin kedi yaralanması

nnten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Dnkrk
Arkadaşlar kedim aniden delirdi ve dişiyle ayağımda derin bir yara açtı morarma ve şişme var. kedim 1.5 yıl önce kuduz aşısı olmuştu bir sorun olur mu acaba yada öneriniz var mı?

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kanka ev kedisiyse kuduz olmaz ama yinede yara mikrop kapmasın diye bir doktora gidin pansuman falan yaptırın. Kedinin yaptığını da söyleyin. Onlar gerekeni yapar.

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Ahmet Deniz
Arkadaşlar kedim aniden delirdi ve dişiyle ayağımda derin bir yara açtı morarma ve şişme var. kedim 1.5 yıl önce kuduz aşısı olmuştu bir sorun olur mu acaba yada öneriniz var mı?
vay nankör vay (!), geçmiş olsun ama yine de bi doktora görünün.

doktora sor biz nerden bilelim veteriner olacağını sanmıyorum buralarda en azından düşük ihtimal

nnten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Dnkrk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka ev kedisiyse kuduz olmaz ama yinede yara mikrop kapmasın diye bir doktora gidin pansuman falan yaptırın. Kedinin yaptığını da söyleyin. Onlar gerekeni yapar.
yaraya tentürdiyot sürdüm
ev kedisi Bende direk evde pansuman yaptım.

Ceasar123

80+ Silver
Kanka böyle durumlarda direkt acile gidiyosun. En azından yapılması gereken herşeyi yaparlar.
Adı üzerinde acil durum, git acile.

RamazanD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Ramazan Demirci
hastaneye gidip kuduz aşısı olmanı öneririm ben, ev kediside olsa kuduz olma ihtimali var

nnten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Dnkrk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri