Neler Yeni

Ders Çalışma Alışkanlığı Edinmek İstiyorum Yardım !

Kanaken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanımı
2023 Yks sınavına gireceğim fakat
Polis olmak istiyorum. Ders Çalışmayı pek sevmiyorum ilgimi çekmediği için çok zor geliyor nasıl bi düzen yapmalıyım çok az bi zaman kaldı. Tyt den en az 250 puan almam lazım bana lütfen yardım edin bi düzen oluşturmam lazım gecem gündüzüm bir oldu uyku düzeni yapıp hayatıma çeki düzen vermem lazım akıl verirseniz çok sevinirim Teşekkürler.

Kit Snicket

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Ahmed Esad Çetinkaya
hocam bir formülü yok kendini zorlayacaksın geleceği düşünüp ders çalışacaksın

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Benim tek motivasyonum geleceği düşünmek.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Prmy

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
seni tebrik ederim tc şartlarında geleceğini düşünüp motive olan tek kişi olabilirsin.
Motive olmamın içerisinde "TC şartları" gibi bir ibare kullanmadım, Yazılım Mühendisi olup yurt dışına gitmek istiyorum.

SametBuYav

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
cancan
İlgilendiği Kategoriler
Akıllı Telefon
Polis olmak istiyorum. Ders Çalışmayı pek sevmiyorum ilgimi çekmediği için çok zor geliyor nasıl bi düzen yapmalıyım çok az bi zaman kaldı. Tyt den en az 250 puan almam lazım bana lütfen yardım edin bi düzen oluşturmam lazım gecem gündüzüm bir oldu uyku düzeni yapıp hayatıma çeki düzen vermem lazım akıl verirseniz çok sevinirim Teşekkürler.
Hocam yapabildiğiniz derslere daha fazla yoğunluk verin bari bir yerden + nız olsun ayrıca günd1 saat çalışsanız bile yine yeterli olabilir

Receb İvedik

80+ Bronze
9-10-11 temeliniz yoksa işiniz zor ben olsam herşeyden önce uyku düzenimi kurardım

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Mesela "Temel Kavramlar" videosu izleyerek başlayabilirsin çalışmaya.

Top Bottom