Neler Yeni

Ders çalışmak istiyorum ama çalışmak içimden gelmiyor

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
geçen senemi girdin sınava kaçlık dilimdeydin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

neden ki?
0.47 lik dilime girdim 2020 de girdim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Maalesef bazı babalar böyle oluyor babam bana günde 1000 soru çözme şartı koymuştu ( tabiikide günde 100 sorudan fazla çözmedim ancak %5 e girerek şuanki okuluma birincilikle girdim) sana tavsiyem testlerini çöz ancak (aşırı) sıkıldığın zaman 5-10dk mola ver yoksa 1 test bile çözmek işkence gibi geliyor.
1000 soru ne yav.Bir dakika alsa hepsi 1000dk.16 saat 40 dk ediyo.

Kaankaan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Kaan kozan
Bende 8. Sinifim ve günde 300 çözüyorum sana önerdim parça parça çalış 2 saat çalış 10 dk dinlen vb ben 4-5 saat böyle calisiyorum

Godric1461

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Godric
Ben dikkat dağınıklığı için pskiyatri doktorundan ilaç almıştım.Saatlerce ders çalışabiliyordum.İstersen pskiyatriden bir randevu oluştur ve doktora derdini anlat.

v3ysi.alkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
veysi alkan
Konu 9 Sayfaya Ulaşmış Ama Bence Sen Ders Çalışmayı Düşündüğünde Karşına Bir Hedef Koymuyorsun Koyamıyorsun O Yüzden Kitaplara Öküzün Trene Baktığı Gibi Bakıyorsun Nasıl Oyunu Oynuyorken Kazanmak İçin Oynuyorsan Bölümleri Geçmek İçin Oynuyorsan Konsantre Oluyorsan Bunada Aynı Bu Şeklide Konsantre Olmaz Kendini Şartlandır Şartlandırırkende Bir Anda 300 Soru 500 Soru Değil Minimal Bir Şekilde Başla Sonra Artarak İlerlet Yada Ders yerine Ne Yapıyorsan İradesi Yüksek Bir Çocupa Benziyorsun Ailen Elinden Alsın Yada Şifre Koysun Sen Ne Zaman Dersin Bittiyse Kendilerine Geri Ders Yerine Ne Yapıyorsan Onu Yap Ama Unutma Şuan Okumaktan Başka Işık... @Barry Allen

OldButCan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
A.Can İnan
150 soru cidden az.
Hele matematik için günde en az 100 soru çözmeniz tavsiyemdir.
Ders alıyormuşsunuz bu güzel bir şey. Hocanızı sürekli darlayın o size bir şey öğretmek için orada.
Ne kadar soru çözdüğün değil, nasıl çözdüğün önemli. Olmadı pomodoro mu ney öyle bir çalışma yöntemi denemiştim işe yarıyor gerçekten öyle yapıyorım.
NOT:YKS'yim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,459
Üyeler
161,705
Son üye
abbasomhoka
Top Bottom