Neler Yeni

Dertliyken dinlenecek müzik önerisi

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
6-7 ay önce 9 yıllık sevgilim tarafından aldatıldım. O zamandan beri bir türlü yüzüm gülmüyor. Hala içimde bir burukluk var. Sürekli arabesk dinliyorum. Yatıp düşünüyorum. Ama çok farklı hissediyorum. Üzüntü, kırgınlık, öfke... Ne hissettiğimi ben bile bilmiyorum. Bana bunu layık görmesine rağmen ben ona hala ilk günkü gibi aşığım ve bir türlü unutamıyorum. Ben de akışına bıraktım. Moraliniz bozukken dinlediğiniz, iç geçirdiğiniz şarkılar varsa bu konu altında paylaşın. Biraz müzik dinleyip, dinlenmeye ihtiyacım var. Tek dostlarım sizlersiniz. 🖤

Fr4nk1e

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,592
İsim
Mehmet Ali
6-7 ay önce 9 yıllık sevgilim tarafından aldatıldım. O zamandan beri bir türlü yüzüm gülmüyor. Hala içimde bir burukluk var. Sürekli arabesk dinliyorum. Yatıp düşünüyorum. Ama çok farklı hissediyorum. Üzüntü, kırgınlık, öfke... Ne hissettiğimi ben bile bilmiyorum. Bana bunu layık görmesine rağmen ben ona hala ilk günkü gibi aşığım ve bir türlü unutamıyorum. Ben de akışına bıraktım. Moraliniz bozukken dinlediğiniz, iç geçirdiğiniz şarkılar varsa bu konu altında paylaşın. Biraz müzik dinleyip, dinlenmeye ihtiyacım var. Tek dostlarım sizlersiniz. 🖤
Kankam sana onu yapan bir insana hala bu kadar değer vermen beni şaşırttı üzülmüşsündür ama iyi ki öğrenmişsin belki de öğrenmesen ilişkiniz devam edecekti.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kankam sana onu yapan bir insana hala bu kadar değer vermen beni şaşırttı üzülmüşsündür ama iyi ki öğrenmişsin belki de öğrenmesen ilişkiniz devam edecekti.
Instagram hikayesinde gördüm. :( Ben hep ilk günkü gibi sevdim. Hala da aynıyım.

Fr4nk1e

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,592
İsim
Mehmet Ali
Instagram hikayesinde gördüm. :( Ben hep ilk günkü gibi sevdim. Hala da aynıyım.
Kanka bu durumu kendin atlatabilirsin bence, öğrenmesen ve ilişkiniz devam etse daha mı iyi olurdu ? (Yaşın kaç ?)

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Atakan Tanişan

Excator23cm

80+ Gold
Bir ay doğar hüzünlendiğimde kendim sazla çalarım

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tam adamına denk geldi sanırım ;)

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
İsim ve ppne uygun bir şey beklerdim.
Altına bak?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,535
Üyeler
161,079
Son üye
haidar_55
Top Bottom