AMD Ryzen.Intel işlemci mi kullanıyor sun?
Zaten sorunda burada başlıyor. Güncellemeleri yüklemiyor ve bu hatayı veriyor. Kendiliğinden'de veriyor hatayı.güvenlik yaması gelmiş sanırım ondan veriyor uyarı windows update bak güncellemeyi yap
Bu Windows 8 ve Windows 7'lerin genel bir sorunu fakat nasıl kapata bileceğim onu soruyorum. Mutlaka bir kapatma yolu vardır.en iyisi temiz format at bi çakışma var gibi ama neden kaynaklı tam çözemedim
Hayır sadece insanlı Windows Update'den dolayı Windows 10'a çekmeye çalışıyor. Fakat ben Windows 8.1'imde gayet mutluyum. Bu sorunda olmasa.bios update varmı kontrol ettiniz mi belki Windows işlemciyi okuyamıyor dur
İşlemci mimarisiyle alakalı bir hata olabilir. Bazı işlemciler 32bit bazıları 64bit dikkat etmek lazım buna.Merhabalar, ben uzun süredir Windows 8.1 kullanıyorum. Fakat hep bu hatayı alıyorum. Bazen saniyede 1 veriyor, bazen saate 1. Bu hatanın neden olduğunu biliyorum bana bunu nasıl kapata bileceğimi söylerseniz sevinirim.
Dostum işlemci ile alakalı bir durum yok ortada. Windows Update sorunu bu.İşlemci mimarisiyle alakalı bir hata olabilir. Bazı işlemciler 32bit bazıları 64bit dikkat etmek lazım buna.