Desteklenmeyen Donanım Kapatma

7171132

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
470
Merhabalar, ben uzun süredir Windows 8.1 kullanıyorum. Fakat hep bu hatayı alıyorum. Bazen saniyede 1 veriyor, bazen saate 1. Bu hatanın neden olduğunu biliyorum bana bunu nasıl kapata bileceğimi söylerseniz sevinirim.

Ekler

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    25.9 KB · Hit: 91
intel işlemci mi kullanıyor sun?

güvenlik yaması gelmiş sanırım ondan veriyor uyarı windows update bak güncellemeyi yap

güvenlik yaması gelmiş sanırım ondan veriyor uyarı windows update bak güncellemeyi yap
Zaten sorunda burada başlıyor. Güncellemeleri yüklemiyor ve bu hatayı veriyor. Kendiliğinden'de veriyor hatayı.

en iyisi temiz format at bi çakışma var gibi ama neden kaynaklı tam çözemedim

en iyisi temiz format at bi çakışma var gibi ama neden kaynaklı tam çözemedim
Bu Windows 8 ve Windows 7'lerin genel bir sorunu fakat nasıl kapata bileceğim onu soruyorum. Mutlaka bir kapatma yolu vardır.

bios update varmı kontrol ettiniz mi belki Windows işlemciyi okuyamıyor dur

bios update varmı kontrol ettiniz mi belki Windows işlemciyi okuyamıyor dur
Hayır sadece insanlı Windows Update'den dolayı Windows 10'a çekmeye çalışıyor. Fakat ben Windows 8.1'imde gayet mutluyum. Bu sorunda olmasa.

Merhabalar, ben uzun süredir Windows 8.1 kullanıyorum. Fakat hep bu hatayı alıyorum. Bazen saniyede 1 veriyor, bazen saate 1. Bu hatanın neden olduğunu biliyorum bana bunu nasıl kapata bileceğimi söylerseniz sevinirim.
İşlemci mimarisiyle alakalı bir hata olabilir. Bazı işlemciler 32bit bazıları 64bit dikkat etmek lazım buna.

Geri