Devlet zor durumda olunca bankadaki paraya el koyuyor mu?

Devlet sensin,
Devlet benim,
Devlet biziz.
Milletin parasına el koyacak duruma gelinirse,
Sen o parayı çekmişsin/çekmemişsin ne fark eder?

Varını yoğunu vatanına feda eden ataların,
Devlet el koyarsa diye bankadan parasını çekmek isteyen torunları.

Cumhuriyet Bayramında böyle bir konu görmek beni üzdü açıkçası.

O kurtarmaz. Sen hollandaya kaç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eve arabaya değil. Pick up tarzı araçlara savaş durumunda el koyma yetkisine sahip.
Pick up tarzı araçlara el koyuyor. barınma ihtiyacı konuçlanma için ev baraka yerlerede el koyuyor diye biliyorum.

Değindiğin konu basit bir şey değil. Devlet o duruma düşerse çekip, çekmemek arasında bir fark olmaz zaten. Bu konu basite alınacak bir şey değil. Basite alınacak ve bu konuyu düşünecek fikre kapılmayın asla.

Devlet sensin,
Devlet benim,
Devlet biziz.
Milletin parasına el koyacak duruma gelinirse,
Sen o parayı çekmişsin/çekmemişsin ne fark eder?

Varını yoğunu vatanına feda eden ataların,
Devlet el koyarsa diye bankadan parasını çekmek isteyen torunları.

Cumhuriyet Bayramında böyle bir konu görmek beni üzdü açıkçası.
Söyliyecek lafım yok çünkü söyleyince ben yanlış oluyorum fakat şunu söyliyeyim. Devlet zor duruma düşünce evini verecek misin? Devlet adamı parasını harcamazken sen harcıyacak mısın? Devlet adamı kendinden sonraki 100 torunu için fon bile çıkarmıştır. Zaten benim kastım şuan ki ülkeyi yönetemeyip çöküşe götürmelerini kastettim. Savaş zamanında ben paramı düşünmem şuan savaşta değiliz ve yaptıkları saçmalıklardan dolayı paramı ziyan etmek istemiyorum.

Son düzenleme:
Şu an daha onu gerektirecek bi durum yok ancak dünya savaşı olur çok büyük savaşlar finansal çökmeler olursa o zaman el toyma hakkı var hatta parayla kalmaz ev araba arsa her şeye el koyma hakkı var.
Hocam bunları kimlere satıyorlar? Zengin iş adamının bile paraları alınıyorsa kim alacak bu arsaları?

Hocam bunları kimlere satıyorlar? Zengin iş adamının bile paraları alınıyorsa kim alacak bu arsaları?
ama şöyle bi durum da var senin zengin iş adamları dediğin kişilerin toplam servetinin en fazl 100 de 5-10 u türkiyededir çoğu yurtdışındadır zaten ne zaman baksan böyle ekonomik kriz olduğunda falan en az zarar görenler onlardaır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,841
Üyeler
184,508
Son üye
Ultimate
Geri