Arkadaşlar 2 yıllık bölüme gidiceğim sizce dgs kendini kandırmak mı yoksa çalışırsam mühendisliğe geçebilirmiyim?Ayrıyeten şimdiden 2 yıl sonrası için çalışmaya başlamalımıyım sizce?Bu arada bölümüm otomotiv.
Çalışırsan kolay ama bütün uniler dahil 100 kişi falan alıyordur.Arkadaşlar 2 yıllık bölüme gidiceğim sizce dgs kendini kandırmak mı yoksa çalışırsam mühendisliğe geçebilirmiyim?Ayrıyeten şimdiden 2 yıl sonrası için çalışmaya başlamalımıyım sizce?Bu arada bölümüm otomotiv.
özelde olur ya knk,tyt demi direk matematik felan.Çalışırsan kolay ama bütün uniler dahil 100 kişi falan alıyordur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben uçak mezunuyum 2 yıldır oturup çalışmadığım için kazanamadım.
50k yaptım son sınavda. Hiç kitap acmamistim. Senin ilk 5k'ya falan girmen lazım devlet ünileri için.
knk valla bilmiyorum kiDgs ye girebilmek için ilk sene mı gırmek lazım sınava yoksa
Üniversiteden mezun olduğumuzda istediğimiz zaman girebiliyor muyuz
Mezun olduğun sene başvuru yapıyorsun mezun olursan temmuz ayında giriyorsun sınava.Dgs ye girebilmek için ilk sene mı gırmek lazım sınava yoksa
Üniversiteden mezun olduğumuzda istediğimiz zaman girebiliyor muyuz
Mezun olduğumuz sene Yapmazsak sonradan giremiyor muyuzÇalışana zor değil. Azim et yeter ki. Bende 2 senedir kazanamadım bu sene inşaat mühendisliğine yerleştim. Kontenjanlar sorun sadece ona da iyileştirme yaparlarsa daha iyi olur. İyi bir sıralama yaparsan yerleşirsin. Otomotiv geçen senelerde çok düşüktü bu sene bir tık yükseldi.
Mezun olduğun sene başvuru yapıyorsun mezun olursan temmuz ayında giriyorsun sınava.
Diğer sene girebilirsin evet.Mezun olduğumuz sene Yapmazsak sonradan giremiyor muyuz
hocam kafam karıştı 1 sene mı ara koyabılıyoruz en fazla yoksa istediğimiz de mı gırıyoruzDiğer sene girebilirsin evet.
Yeter ki önlisans mezunu ol. İstediğinde girersin. YKS gibi düşün.hocam kafam karıştı 1 sene mı ara koyabılıyoruz en fazla yoksa istediğimiz de mı gırıyoruz