DGS Kaynak önerileri

Reaksiyon skoru
1
Bilgisayar teknolojisi 2.sınıf öğrencisiyim. ortalamam 3.45 ve 2026’da dgs ye gireceğim. Matematik ve paragraf için seviye seviye kaynak önerileri verebilir misiniz.

Akademi Denizinin dgs kaynakları var test kitabı ile konu anlatım set şeklinde öneririm ben de hazırlanıyorum hedef ne hocam

Akademi Denizinin dgs kaynakları var test kitabı ile konu anlatım set şeklinde öneririm ben de hazırlanıyorum hedef ne hocam
ilk 100 diyebilirim. tyt matematikte geometrisiz 20 net üstü yapan biriyim. türkçem de iyidir bu yüzden başarabileceğime inanıyorum ama cidden dgs hakkında kaynak bilgim sıfır. karekök 0 matematik almalı mıyım bilmiyorum. zaman kaybetmek istemiyorum.

ilk 100 diyebilirim. tyt matematikte geometrisiz 20 net üstü yapan biriyim. türkçem de iyidir bu yüzden başarabileceğime inanıyorum ama cidden dgs hakkında kaynak bilgim sıfır. karekök 0 matematik almalı mıyım bilmiyorum. zaman kaybetmek istemiyorum.
Hocam bende uçak teknolojisi okuyorum 26 da sınava gireceğim 3 30 ortalama ile kaynak işini hallettiniz mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,126
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri