Neler Yeni

"DHCP" SUNUCUSUNA ERİŞİLEMİYOR! tanımlanmayan ag sorunu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mustafa yasin eken
Arkadaşlar meraba ben yani bir bilgisayar topladım ve gecen günlerde bunun içine windows 11 24h2 home sürümünü kurdum ve ethernet potuna ethernet kablosunu takdım bekledim ve gelmedi bende sag alttaki dunya simgesine mouseyı getırınce "TANIMLAMAYAN AG " diye bişey çıkıyor . bende biraz araştırma yaptım ve surucumu güncelledim cmd de komutlar yazdım lakın işe yaramadı son care olarak bende sag alttakı dunya simgesine sag tıklayıp sorun gider dedim fakat "DHCP" sunucusuna erişilemiyor dedi aynı şekilde denetim masasından bagdaştırıcı ayarlarını seçenegine gittım ve ethernetı bulup "TANILA" dedigimde aynısı gene cıktı aşagıda resimleri vericem yeni pc topladım bu sorun yuzunden pc den sogudum hiç bir yerde bulamadım bulduklarımda işe yaramadı bende sizden yardım istiyorum.şu anlık wifi kullanıyorum ama ping yasıyorum .okudugunuz için teşekkür ederim yazım yanlışlarımın kusuruna bakmayın bunun çözümünü bilen biri varsa yardım etsin artık oyun oynamaktan sogudum.

MehmeTD

80+ Bronze
Ağ ayarları gir orada ip ataması olacak orası otomatik dhcp mi

goygoy.x

80+
resimleri koyucam dedin diye bekliyorum kanka arkadaşın dediği mantıklı ip ayarların otomatik mi statik mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
mustafa eken
knk lar bu konuyu ben açtım ama sifremi unutunca burdan yazıyorum evet otomatık dhcp de
Mesaj otomatik birleştirildi:

resimleride koyuyorum şimdi

resim koymayı bilmedigim için url koyuyorum sorun bu

Son düzenleme:

goygoy.x

80+
eksik windows update'in var mı

aygıt yöneticisinden ağ bağdaştırıcısını sil (WİFİ'yi silme) sonra tekrar indirmeyi dene

epalo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Durmuş T.
W11 de böyle bir sorundan bahsediliyor en kolayı W10 kurun duruma bakın.

goygoy.x

80+
W11 de o kadar çok sorun yaşayan gördüm ki...
Sürüm update'i sonrası mavi ekranlar, driver sorunları, ağ sorunları, defender sorunları vs.
W11 kullanmayın, teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
mustafa eken
updatelerim eksik deil tamam ve wifi ile sorunum yok ethernetle alakalı wifi kaldırmaya gerek yok bence

eksik windows update'in var mı

aygıt yöneticisinden ağ bağdaştırıcısını sil (WİFİ'yi silme) sonra tekrar indirmeyi dene
anladım ama etherneti sildim deişiklikleri taradım olmadı

goygoy.x

80+
O zaman bir önceki mesajıma bir göz atın derim.
W11 de o kadar çok sorun yaşayan gördüm ki...
Sürüm update'i sonrası mavi ekranlar, driver sorunları, ağ sorunları, defender sorunları vs.
W11 kullanmayın, teşekkürler.

goygoy.x

80+
Format atıp W10'a dönün. Zaten muhtemelen diskiniz boştur malum internet olmadığı için.
Ve size tavsiye W10 desteği bitene kadar W10 kullanın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
mustafa eken
anladım ama w10 destegi yakında gidiyor tekrar tekar format atmak istemiyorum

goygoy.x

80+
Yakında gidecek olan güncellemeler. Artık yeni güncelleme gelmeyecek ekim ayından sonra. Ancak uygulamalar oyunlar vs. çok daha uzun süre uyumlu gider tahminen.

Top Bottom