Neler Yeni

"Dijital Baba" Saçmalığı

¥usuff

80+ Silver
o zaman
adamı sustursun
ben
ingiltere 1 de oynuyom hiç kimse konuşmuyor.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
12 yaş değil miydi?
yoksa oyunun büyük bir ksımı gider skin alcak çocuk kalmaz
PEGI16.
"Oyunda seksi kadın karakterler var."

Sadece bu cümleye hak verdim.
E olmayan cartoon grafikli bir oyun mu var .d

Bu adamın akıl sağlığından şüphe ediyorum.
Böyle baba olmaz olsun.
Oyunda cinsellik içeren bir şey de yok. Eğer Jette de şey oluyorsa o kişide sorun vardır.
Birisi demiş "böyle oyunlar yüzünden oğlum canına kıydı" kim bilir oğlunu ne kadar ilgisiz bıraktı da gitti Mavi Balina gibi şeyler oynadı.
Birisi ise "Hocam sizin kafa allak bullak olmuş siz bi ..... gelin" demiş.

Herkesin kafa karışık.
Ayrıca kapak fotoğrafı fan art. Adamın bundan bile haberi yok.

Boş.

Umut0526

80+ Silver
ne alaka beğeni kasmak için yapılmış bir şey olsa gerek çok saçma bir şey. Zaten sen onu 18 yapsan bile illa ki bir çocukonu oynar

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Saçmalık. Ben GTA Vice City, San Andreas, CS 1.6 gibi şiddetin adam öldürmenin en uç noktası olan oyunlarla büyüdüm. Kesinlikle uysal bir kişiliğim var. Şiddete karşıyım, şiddet yanlısı değilim, hiçbir zaman da olmadım. Ya illa oyunların etkisi var ama abartıldığını düşünüyorum. Önemli olan karakter, kişilik.

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bu adam Tamer Yeşildağ'a ve birkaç youtubera daha laf atmıştı.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Saçmalık. Ben GTA Vice City, San Andreas, CS 1.6 gibi şiddetin adam öldürmenin en uç noktası olan oyunlarla büyüdüm. Kesinlikle uysal bir kişiliğim var. Şiddete karşıyım, şiddet yanlısı değilim, hiçbir zaman da olmadım. Ya illa oyunların etkisi var ama abartıldığını düşünüyorum. Önemli olan karakter, kişilik.
++++
Bu adam Tamer Yeşildağ'a ve birkaç youtubera daha laf atmıştı.
AAHSDBFHJSFBSDBHJSBHJFBSDFHJBDHFJSHJFSDFS
Oyun içeriklerine içerik üreticilerine laf atam çocukları koruyormuş gibi yapam qwe.

Bir kadın da bu gönderiye uyup oğluna indirtmemiş oyunu.

gvggg1

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,681
İsim
görkemgöksu
"Ben GTA Vice City, San Andreas, CS 1.6 gibi şiddetin adam öldürmenin en uç noktası olan oyunlarla büyüdüm." Bu cümle çok değişik olmuş. asdf 🤭
Sosyal medyada herkes istediği şeyi söylemiyor mu zaten. Adam kendisi oynasın bide, fikirleri değişir mi acaba

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
"Ben GTA Vice City, San Andreas, CS 1.6 gibi şiddetin adam öldürmenin en uç noktası olan oyunlarla büyüdüm." Bu cümle çok değişik olmuş. asdf 🤭
Sosyal medyada herkes istediği şeyi söylemiyor mu zaten. Adam kendisi oynasın bide, fikirleri değişir mi acaba
Cümlede değişik bir şey yok ki. Dediğim oyunlar şiddetin en açık olduğu oyunlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ağzı olan konuşuyor haklısın.

Top Bottom