DENI2
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
Valorant.hangi oyun için diyor?
Valorant.hangi oyun için diyor?
PEGI16.12 yaş değil miydi?
yoksa oyunun büyük bir ksımı gider skin alcak çocuk kalmaz
E olmayan cartoon grafikli bir oyun mu var .d"Oyunda seksi kadın karakterler var."
Sadece bu cümleye hak verdim.
++++Saçmalık. Ben GTA Vice City, San Andreas, CS 1.6 gibi şiddetin adam öldürmenin en uç noktası olan oyunlarla büyüdüm. Kesinlikle uysal bir kişiliğim var. Şiddete karşıyım, şiddet yanlısı değilim, hiçbir zaman da olmadım. Ya illa oyunların etkisi var ama abartıldığını düşünüyorum. Önemli olan karakter, kişilik.
AAHSDBFHJSFBSDBHJSBHJFBSDFHJBDHFJSHJFSDFSBu adam Tamer Yeşildağ'a ve birkaç youtubera daha laf atmıştı.
Aşırı saçma bir posttu.++++
AAHSDBFHJSFBSDBHJSBHJFBSDFHJBDHFJSHJFSDFS
Oyun içeriklerine içerik üreticilerine laf atam çocukları koruyormuş gibi yapam qwe.
"Ben GTA Vice City, San Andreas, CS 1.6 gibi şiddetin adam öldürmenin en uç noktası olan oyunlarla büyüdüm." Bu cümle çok değişik olmuş. asdfSaçmalık. Ben GTA Vice City, San Andreas, CS 1.6 gibi şiddetin adam öldürmenin en uç noktası olan oyunlarla büyüdüm. Kesinlikle uysal bir kişiliğim var. Şiddete karşıyım, şiddet yanlısı değilim, hiçbir zaman da olmadım. Ya illa oyunların etkisi var ama abartıldığını düşünüyorum. Önemli olan karakter, kişilik.
Cümlede değişik bir şey yok ki. Dediğim oyunlar şiddetin en açık olduğu oyunlar."Ben GTA Vice City, San Andreas, CS 1.6 gibi şiddetin adam öldürmenin en uç noktası olan oyunlarla büyüdüm." Bu cümle çok değişik olmuş. asdf
Sosyal medyada herkes istediği şeyi söylemiyor mu zaten. Adam kendisi oynasın bide, fikirleri değişir mi acaba