Neler Yeni

Diksiyonumu geliştiremiyorum

KlausM

80+ Silver
bazen cümle kurarken cümleleri yutuyorum kitap okurken bazen çok hatalı okuyorum kendimi
gibi hissediyorum nasıl kendimi geliştiricem uzun zamandır kitap okumadım bıktım artık, kelime darcığımı geliştirmek istiyorum her gün uykusuzum araştırdım insan kitap okumayınca beyin zorlanmıyor ve küçülüyor sonra uykusuzluk kelime hataları umursamazlık gibi şeyler artıyor uzun zamandır bu şekildeyim taktik verin

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
bazı antremanlar var bunun için onları kullanabilirsin
ve kitap oku mutlaka düzenli bir şekilde okudukların basit şeyler olmasın (klasik roman vs)

Farway

80+ Silver
Çok takılacağın bir konu değil.Youtube da birçok diksiyon dersi var bakabilir her günde 10 sayfaya yakın kitap okuyabilirsin hafif sesli.Acele etmeden oku.

KlausM

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bazı antremanlar var bunun için onları kullanabilirsin
ve kitap oku mutlaka düzenli bir şekilde okudukların basit şeyler olmasın (klasik roman vs)
umarım bu işkenceyi kısa sürede sonlandırırım çünkü gerçekten çok kötü bir şey çoğu konuda geri kalıyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mert Karataş
hocam mastürbasyon odaklanmada çok etkiliyor benimde diksiyon problemim var
Mesaj otomatik birleştirildi:

eskiden çok daha iyi bir konu üzerinde odaklanabilirdim ancak mastürbasyon sınırını arttırınca unutkanlık ve diksiyon problemleri ortaya çıktı dengesiz beslenmeden de olabiliyor.

KlausM

80+ Silver

eskiden çok daha iyi bir konu üzerinde odaklanabilirdim ancak mastürbasyon sınırını arttırınca unutkanlık ve diksiyon problemleri ortaya çıktı dengesiz beslenmeden de olabiliyor.
gerçekten her yönden zararlı mastürbasyon haklısınız

KlausM

80+ Silver
dostum en can yakan kismi kızlarla konuşurken felan bende sadece okurken değil konuşurken de oluyor.
karşı cinsle konuşurken insan utanıyor ya konuşucak bir şey bulamamıyorsun fln çok kötü bir durum bunu düzeltmenin tek yolu kitap okumak ve
başarıcaz dostum

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,049
İsim
Burak Karadağ

Her ne kadar utanarak bu yorumu yazsam da belirtmek isterim ki eskiden ergenlik dönemin de olduğum ve hayatta ki gerçekleri büyük bir şaşkınlık, temkinlilik , korkumsu ve iğrenme duygularıyla hayattan soğuyarak öğrendiğim o vakit ve cinsiyet anlamında her erkeğin yaşamış olduğu bir doğal durumdur. Ben şuan senin bu yorumu yapmandan bir şeyi farkettim;
Ben demek o dönem (16 Yaş) onun için uzun zamandır ağır bir unutkanlık, dikkat dağınıklığı ve konuşmam da bozukluklar yaşamışım. Bir anda sanki büyü yapılmış gibi sorunlar yaşamıştım.
Her şeyi unutuyordum (2 dakikalık olayı bile unutuyordum), ruhum bedenimde ya var ya yok gibi araftaydı, konuşunca da çok garip diksiyon hataları yaparak konuşuyordum. Çok şaşırdım şuan. Yaşın ne kadar hızlı geçerse geçsin.
Bilgi, yaş ile aynı hızda hareket etmez.
Daha yeni öğrendim. Çok zor bir hayat kabullenmesi

Son düzenleme:

KlausM

80+ Silver
Her ne kadar utanarak bu yorumu yazsam da belirtmek isterim ki eskiden ergenlik dönemin de olduğum ve hayatta ki gerçekleri büyük bir şaşkınlık, temkinlilik , korkumsu ve iğrenme duygularıyla hayattan soğuyarak öğrendiğim o vakit ve cinsiyet anlamında her erkeğin yaşamış olduğu bir doğal durumdur. Ben şuan senin bu yorumu yapmandan bir şeyi farkettim;
Ben demek o dönem (16 Yaş) onun için uzun zamandır ağır bir unutkanlık, dikkat dağınıklığı ve konuşmam da bozukluklar yaşamışım. Bir anda sanki büyü yapılmış gibi sorunlar yaşamıştım.
Her şeyi unutuyordum (2 dakikalık olayı bile unutuyordum), ruhum bedenimde ya var ya yok gibi araftaydı, konuşunca da çok garip diksiyon hataları yaparak konuşuyordum. Çok şaşırdım şuan. Yaşın ne kadar hızlı geçerse geçsin.
Bilgi, yaş ile aynı hızda hareket etmez.
Daha yeni öğrendim. Çok zor bir hayat kabullenmesi
benim cv usta

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,033
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Sol elinin işaret parmağını bük ve ısır. Daha sonra bilimsel bir makale oku. Daha sonra herhangi biriyle konuş. Düzeldiğini göreceksin. Bu düzelme geçici bir düzelmedir ancak. Sık sık yapman gerekir.

(Diksiyonumu bu şekilde düzelttim.)

Top Bottom