Dinden çok dinsizliğin Tebliğ edildiği oksimoron bir dönem.

samuraikek

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
568
Twitter'da sosyal medyada burada hep dinsizlerin açtığı algı kokan postlar görüyorum.Tamam inanmamak da inanmak kadar özgürlük ama gidin kendi içinizde tartışın bunları ben bildiğim ve tonlarca kez açıklaması yapılan şeyleri tekrar tekrar görmekten usandım.Anca çoluk çocuk,tek taraflı bakan insanları çekebilirsiniz.Kalitesiz insan çekmek istiyorsanız sizin bileceğiniz iş.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Twitter'da sosyal medyada burada hep dinsizlerin açtığı algı kokan postlar görüyorum.Tamam inanmamak da inanmak kadar özgürlük ama gidin kendi içinizde tartışın bunları ben bildiğim ve tonlarca kez açıklaması yapılan şeyleri tekrar tekrar görmekten usandım.Anca çoluk çocuk,tek taraflı bakan insanları çekebilirsiniz.Kalitesiz insan çekmek istiyorsanız sizin bileceğiniz iş.
Senin gibiler muhabbetini yapsın, piyasa büyüsün bunlar da etkileşim alarak ceplerini doldursun amaç o. Öyle biri internette görürseniz görmezden gelin. Gerçek hayatta karşınıza çıkarsa da aynen kardeşim doğru diyorsun diyip geçin.

Kim demiş dinsizliği tebliğ ediyor forum ahalisi?

Eskiden fazlaca tanrı vardı, insan yaratıldıktan sonra tanrılar insanların enerjileriyle beslenmeyi amaçladılar. Ve olay orda koptu.

Şeytan cinsellikten ve sarhoşluktan Bilimden, ilimden, zevk alandı.

Bildiğimiz Tanrıda azaptan, ızdıraptan kanlı savaşlardan, kanlı kurbanlardan zevk alandı.

Bu yüzden müslümanlar tüm zaman boyu teknolojiden uzak kalmışlar.

Birde cennetin nasıl yer olduğunu tarif bile ediyor. Hiçbirşeyi inkar etmeden yalanlamadan.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eski zamanlarda insanlar teknolojik ürün gördüklerinde Şeytan işi diyordular ya o söz boşuna denilmiyordu onu anlatıyor şeytan.

Son düzenleme:
Dostum senin onune cikiyorsa engelle gec. Cogu hocanin da dinle alakasi olmayan videolarini da ben gormek istemiyorum. Muslumanim

Dostum senin onune cikiyorsa engelle gec. Cogu hocanin da dinle alakasi olmayan videolarini da ben gormek istemiyorum. Muslumanim
Ben farklı bir şey mi dedim onları da takip etmiyorum

Geri