Neler Yeni

DirectX Error Hatası alıyorum

TahinPekmez

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar Battlefield 1 online da bu hatayı alıyorum ve pes 2021 online da beyaz ekran hatası verdi. DDU ile güvenli modda ekran kartını kaldırıp son sürümünü yükledim, sıkıntı devam ediyor. Hata vermeden önce ani fps düşmeleir oluyor ve hata veriyor. Daha önce yoktu.
WhatsApp Image 2021-08-23 at 01.04.01.jpeg

Sagittarius

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar Battlefield 1 online da bu hatayı alıyorum ve pes 2021 online da beyaz ekran hatası verdi. DDU ile güvenli modda ekran kartını kaldırıp son sürümünü yükledim, sıkıntı devam ediyor. Hata vermeden önce ani fps düşmeleir oluyor ve hata veriyor. Daha önce yoktu.
Alıntıyı görüntüle
Driverleri güncelle sonra Microsoft Sitesinden DirectX Runtime indir ve kur ekran kartı modelinizi ve açmaya çalıştığınız uygulamayı yazarmisniz

TahinPekmez

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1660 Tİ, battlefield 1 ve pes 2021
Mesaj otomatik birleştirildi:

Driverleri güncelle sonra Microsoft Sitesinden DirectX Runtime indir ve kur ekran kartı modelinizi ve açmaya çalıştığınız uygulamayı yazarmisniz
hata devam ediyor. zaten en son güncel diye directx yüklemedi. son sürüm driver yüklü ekran kartının. yinede sildim yeniden yükledim. olmadı

Son düzenleme:

Sagittarius

80+ Silver
Oyune VRAM verebiliyorsanuz VRAM arttırın arttırabilirsiniz 1GB VRAM yazıyor ama tam çevirmesini yapamadım sanırım GPU 1GB VRAM veriyor
1660 Tİ, battlefield 1 ve pes 2021
Mesaj otomatik birleştirildi:

hata devam ediyor. zaten en son güncel diye directx yüklemedi. son sürüm driver yüklü ekran kartının. yinede sildim yeniden yükledim. olmadı

TahinPekmez

80+ Silver
Hayret bir şey ne oldu bu ekran kartına. NVdia denetim masasından yüksek performans yapayım birde.

TahinPekmez

80+ Silver
Hiç overclock vs. Yaptınız mı işlemciye yada ekran kartına işlemci dedim çünkü işlemciye Overclock yapınca saçma bı şekilde ekran kartında dandiklik yapiyor
evet işlemciyi 4.0 ghz çekmiştim ama 1 hafta oldu sıkıntı yoktu. Sorun düzeldi, nvidia denetim masasındaki herşeyi varsayılana aldım. overclocka ellemedim. Denetim masasında bazı gölgelendirme gibi seçenekleri kapamıştım. ama buda 3-4 gün oluyor şimdi hata veriyor hatırladım bir denedim düzeldi. çoook teşekkürler

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle
Minidump dosyası var mı?Ben de aynı hatayı alıyorum bu arada.Teknik servise mail attım çözümü atarlarsa geri dönüş yaparım.

Sagittarius

80+ Silver
evet işlemciyi 4.0 ghz çekmiştim ama 1 hafta oldu sıkıntı yoktu. Sorun düzeldi, nvidia denetim masasındaki herşeyi varsayılana aldım. overclocka ellemedim. Denetim masasında bazı gölgelendirme gibi seçenekleri kapamıştım. ama buda 3-4 gün oluyor şimdi hata veriyor hatırladım bir denedim düzeldi. çoook teşekkürler
İyi yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

Top Bottom