Neler Yeni

Direksiyon dersi almadan direksiyon sınavına girebilir miyim?

wruno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Onur Dogan
Merhaba, dün b sınıfı ehliyet icin teorik sınava girdim ve geçtim. Haziran'ın sonlarına dogru il dışına gidecegim icin gitmeden önce alabilir miyimin hesabını yapıyorum. Kursu bugün aradım suruş derslerinin yaklasık 2 hafta sonra baslayacagını söylediler. Haziran'ın son 2 hafta sonu zaten YKS ve bayramdan dolayı MEB direksiyon sınavı yapamayacak diye biliyorum. Yani şu anki şartlarda her türlü temmuza kalıyor benim iş. Herhangi bir ders almadan sınava girersem gececegimi dusunuyorum. Kursa gidip beni 1 kerelik sınav güzergahında test gibi bir şeye sokmalarını istesem basarılı olmam halinde dersleri aldı gösterip bu hafta sonundaki veya onumuzdeki hafta sonundaki sınavlara beni sokabilirler mi? Sistem tam olarak nasıl işliyor? Daha once bu veya bunun gibi bir duruma tanıklık eden oldu mu? Simdiden teşekkürler.

Rulep

80+ Gold
yaparlar işlerine gelir zaten sınavdan geçebileceğine inanıyorsan sıkıntı yok

wruno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Onur Dogan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aradım söyledim kabul etmediler

Rik Sançez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Merhaba, dün b sınıfı ehliyet icin teorik sınava girdim ve geçtim. Haziran'ın sonlarına dogru il dışına gidecegim icin gitmeden önce alabilir miyimin hesabını yapıyorum. Kursu bugün aradım suruş derslerinin yaklasık 2 hafta sonra baslayacagını söylediler. Haziran'ın son 2 hafta sonu zaten YKS ve bayramdan dolayı MEB direksiyon sınavı yapamayacak diye biliyorum. Yani şu anki şartlarda her türlü temmuza kalıyor benim iş. Herhangi bir ders almadan sınava girersem gececegimi dusunuyorum. Kursa gidip beni 1 kerelik sınav güzergahında test gibi bir şeye sokmalarını istesem basarılı olmam halinde dersleri aldı gösterip bu hafta sonundaki veya onumuzdeki hafta sonundaki sınavlara beni sokabilirler mi? Sistem tam olarak nasıl işliyor? Daha once bu veya bunun gibi bir duruma tanıklık eden oldu mu? Simdiden teşekkürler.
Zorunlu bir ders saati var ve o dolana kadar alman gerekiyor bildiğim kadarıyla

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,806
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Zorunlu saati var onu almak zorundasın. Muhtemelen kursa cezası vardır vermemenin o topa girmezler.

Techno08

80+ Gold
Ben 3 sene önce aldım ehliyeti benim zamanımda zorunlu değildi şimdi zorunlu mu bilmiyorum

Top Bottom