Ps4 var reis niye Aliym PC de var direksiyon lazmbunu öneririm
![]()
Microsoft Xbox Series X (RRT-00010) Oyun Konsolu
Microsoft Xbox Series X RRT-00010 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
yanlış oldu
Ya çok eski gözüküyor niyeAgaa yapıştır T300RS GT
![]()
Thrustmaster Joystick, Direksiyon - Direksiyon Seti - GittiGidiyor
Joystick, Direksiyon modelleri GittiGidiyor'da! Oyun kolu arıyorsanız indirimli fiyatlarla sunulan Thrustmaster joystick, direksiyon modellerini hemen inceleyebilirsiniz.www.gittigidiyor.com
Logitech G923 falan hiç bakma bile. En başta T300 1080°, G923 900°.
yanlışlık oldu kerdeş düzelttim yeni koyduğum linke bakabilirsin 4kPs4 var reis niye Aliym PC de var direksiyon lazm
Ya çok eski gözüküyor niye
kardeş doğru söylüyorg29+ shifter al
Senin yerinde olsaydım logitech g29 ile shifter alırdım. Mağaza gittiğimde bakmıştım dokunması bile çok güzel ama kaliteli olduğu belli üzmez.Arkadaşlar selam bi direksiyon alacağım maks 7k belki 8 yardımcı olursanız sevinirim
Ps4/Pc
Eski mi? Hocam en mantıklısı bu çok iyi direksiyon. İstersen bi kullanım videolarına bak. Geri tepkimeleri çok iyi. ETS 2'de tırtıklı zeminde bile tir tir titriyor gerisini sen düşün. Anında topluyor direksiyonu yani rahatlıkla drift yapabilirsin Forza Horizon veya Assetto Corsa'da. Yeterki sen gaz debriyaj ayarla direksiyonu o döndürüyor zaten .dPs4 var reis niye Aliym PC de var direksiyon lazm
Ya çok eski gözüküyor niye
Kesinlikle.G29 da iyi ama bu daha iyi .Eski mi? Hocam en mantıklısı bu çok iyi direksiyon. İstersen bi kullanım videolarına bak. Geri tepkimeleri çok iyi. ETS 2'de tırtıklı zeminde bile tir tir titriyor gerisini sen düşün. Anında topluyor direksiyonu yani rahatlıkla drift yapabilirsin Forza Horizon veya Assetto Corsa'da. Yeterki sen gaz debriyaj ayarla direksiyonu o döndürüyor zaten .d
2500 e g29 ve shifter al change my mindArkadaşlar selam bi direksiyon alacağım maks 7k belki 8 yardımcı olursanız sevinirim
Ps4/Pc