Yardım DİREKSİYON SINAVIM NE ZAMAN OLACAK?

siyabent

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,176
Teorik sınavı dün geçtim a2 direksiyon sınavım en geç ne zaman olur?
Kayıtlar her ayın 1-10u demişlerdi direksiyonun kaydı ayrı mı eğer ayrıysa sınavım temmuzun sonuna sarkar eğer ayrı değilse temmuzun başında olurum gibi net bilgisi olan var mı?
20 nisanda ödeme yaptım o günden beri bekliyorum.

Ekler

• IMG_2794.webp
    IMG_2794.webp
    24.7 KB · Hit: 86
Teorik sınavı dün geçtim a2 direksiyon sınavım en geç ne zaman olur?
Kayıtlar her ayın 1-10u demişlerdi direksiyonun kaydı ayrı mı eğer ayrıysa sınavım temmuzun sonuna sarkar eğer ayrı değilse temmuzun başında olurum gibi net bilgisi olan var mı?
20 nisanda ödeme yaptım o günden beri bekliyorum.
Kursa sormak daha mantıklı olur ama benim ki yanlış hatırlamıyorsam teorik sınavından 2-3 hafta sonra olmuştu.

Kursa sormak daha mantıklı olur ama benim ki yanlış hatırlamıyorsam teorik sınavından 2-3 hafta sonra olmuştu.
Bakalım darısı bana xmax veya forza arasında gidip geliyorum manuel ehliyeti alıcam xmax diyince otomatik sanmasınlar 😅

Benim 1-2 hafta içinde olmuştu ama en iyisi kurs yetkilisine sormak
Böyle kursun içine edeyim
E sınav için ders tarihlerini sordum
Kursumuzda dersler 10hazirandna sonra başlayacak sizin sınavınız 10haziran derslere katılamazsınız kendiniz çalışın dediler

Sınav ile bitmiyor. Ehliyeti Emniyet'ten teslim alacaksın. Onlar da biraz oyalar.
kanka sınavdan sonra e devlete düşüyor ordan çıktı alıp kullanabiliyorsun diye biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka sınavdan sonra e devlete düşüyor ordan çıktı alıp kullanabiliyorsun diye biliyorum
harçları yatırıyorsun alıyorsun yani 2 3 gün sürer oyaladıkları şey direk ehliyetin kart olarak verdikleri kısımdır

Bu bilgiyi kim verdi?
Ben şimdi elimde bir kopya ile trafiğe çıksam, ceza yemez miyim?
yani benim kulaktan dolma bildiğim kadarıyla böyleydi :D sınavı kazandın harçları yatırdın 2 3 gün içinde geçici belgeyi aldın e devlete düştü sonra 10 15 günde kartı evine yollarlar şeklindeydi ama araştırmak lazım. kursa sordum cevap bekliyorum

Güncel olarak sordum.
Sınavı kazandıktan sonra nufüs müdürlüğüne randevu kesip harçları yatırıp gidiyorsunuz nufüsa gittikten yarım saat sonra e devlete düşer trafiğe çıkarsınız dedi yani maximum 1hafta içinde herşeyi halledersiniz dedi @Alihanyilmaz

Son düzenleme:
yani benim kulaktan dolma bildiğim kadarıyla böyleydi :D sınavı kazandın harçları yatırdın 2 3 gün içinde geçici belgeyi aldın e devlete düştü sonra 10 15 günde kartı evine yollarlar şeklindeydi ama araştırmak lazım. kursa sordum cevap bekliyorum
Geçici belge ile kullanabilirsin. Yanlış anladım. Kartlar bazen gecikebiliyor. Ben Bir sene öyle kullandım.

Geri