Neler Yeni

direksiyon sınavını geçtim

hulxmel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mustafa
arkadaşlar direksiyon sınavını geçtim dosyalarda hazırmış bu 5200tl harcı hemenmi yatırmak lazım yoksa bir muhabbet duymuştum 2 yıl içinde harc ödenebilir diye doğrumu arkadaşlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşlar direksiyon sınavını geçtim dosyalarda hazırmış bu 5200tl harcı hemenmi yatırmak lazım yoksa bir muhabbet duymuştum 2 yıl içinde harc ödenebilir diye doğrumu arkadaşlar
yardımcı olun pls

Son düzenleme:

Meeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Mustafa ege
İlgilendiği Kategoriler
Fh4
Harcı ödemessen ehliyetini eline alamassın. Yani dosyan eline geçtiyse harcı ne zaman ödersen ehliyeti o zaman alabilirsin. Eğer 2 yıl içinde harcı ödeyip ehliyeti almaya kalkışmassan dosyan yanar ve tekrardan kursa yazılman gerekir.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime

yardımcı olun pls
ben ehliyeti geçeli 1ay felan oldu daha gitmedim bir problem olmaz cuma günü gidip almayı düşünüyorum

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
669
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar

yardımcı olun pls
@Meeagle arkadaşın dediği gibi 2 sene içinde alman gerekiyor. 2 sene içinde ne zaman alırsan al yani

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,281
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam