Neler Yeni

Direksyon seti 2.el önerir misiniz?

TlhAkd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Talha Akdumanlı
Bütçe
6000
6000 tl bütçem var, shifter dahil olan bir direksyon seti arıyorum. (Ffb li olursa iyi olur) Öneriniz var mı? Yada kullanmayıp satmayı düşünen varsa da alabilirim.5500 tl ye g29 shiftersız var. uygun fiyatlı 2.el shifter varsa bunu da alabilirim. Şimdiden Teşekkür ederim.

priyuTyoourus

80+ Bronze
Bu fiyatta 3 seçenek var bence g29, t150 veya kendin yapabilirsin, bende bi ara araştırmıştım çok hevesim vardı vazgeçmiştim.
-G29 dişli sistemiyle çalışıyor ve dişililer arasında küçükte olsa boşluklar var o yüzden ince ayar kontrolü yapılamıyor, malzeme kalitesi iyi vitesi idare eder alınır mı alınır.
-T150 kayış sistemi var daha akıcı ve kontrollü bi şekilde çevirebiliyorsun, malzemesi orta seviye bence sade olması daha güzel, g29 kadar tuşu yok, t150 nin kendi pedalları pek iyi değil t150 pro modelinin ki daha iyi.
-Kendin yapmak istersen de parçaları toplaman zaman alıcak ve 3d baskı kısmı da var onları kaliteli baskı yapan yerde bastırman gerek bide sonra el işçiliği var, yapılabilir ve ucuza gelir fakat zaman alır. Şu videoda ki hoşuma gitmişti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,638
Üyeler
161,729
Son üye
novCell
Top Bottom