Neler Yeni

diş beyazlatma jeli önerisi lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
oyun futbol
dişlerim sarı olduğu için özgüven baya düşüyor beyazlatmak istiyorum ama çok pahalı , güzel macun ve jel kullanan varsa ve memnun kaldıysa önerirse çok mutlu olurum
bide bu nasıldır sizce kullanan varsa yorum yapabilirmi https://www.procsin.com/hello-smile-aninda-beyazlik-50-ml

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,115
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
bu tur urunler kullanma hocam dis sagligina cok zararli
sen disini temiz tutsan bile sari kalmasi normal bir sey, ben dis hekimligi okuyorum benimki de sari :D

Bura.K

80+ Silver
Çoğunluğu (hatta neredeyse geneli) işe yaramıyor. Dişlerinizi beyazlaşması icin ya dis doktoruna gidip beyazlatma işlemi yaptıracaksınız (ki biraz tuzlu ve etkisi 1 hafta falan), ya da implant(dişiniz çok kötü değilse önermem).
Yani öyle bembeyaz veyahut beyaz bir diş görünümüne zor sahip olursunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
oyun futbol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çoğunluğu (hatta neredeyse geneli) işe yaramıyor. Dişlerinizi beyazlaşması icin ya dis doktoruna gidip beyazlatma işlemi yaptıracaksınız (ki biraz tuzlu ve etkisi 1 hafta falan), ya da implant(dişiniz çok kötü değilse önermem).
Yani öyle bembeyaz veyahut beyaz bir diş görünümüne zor sahip olursunuz.
çok kötü değil ama sarı yani ve konuşurken bile hep ağzını kapatma hissiyatı duyuyorum gülemiyorum

Bura.K

80+ Silver
çok kötü değil ama sarı yani ve konuşurken bile hep ağzını kapatma hissiyatı duyuyorum gülemiyorum
Yapacak pek bir sey yok. Ben dişleri beyaz olan kimse görmedim. Genel olarak genetikle alakalı. Genetiğiniz el vermiyorsa (benim gibi) yapamazsınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
oyun futbol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yapacak pek bir sey yok. Ben dişleri beyaz olan kimse görmedim. Genel olarak genetikle alakalı. Genetiğiniz el vermiyorsa (benim gibi) yapamazsınız.
tamamdır teşekkür ederim

Top Bottom