Neler Yeni

diş eti çekilmesini nasıl önlerim?

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,790
İsim
emirhan
Herkese merhabalar benim dişlerimde diş eti çekilmesi mevcut ne yaparsam bunu durdurabilirim ve nasıl eski haline döndürebilirim neredeyse 3-4 senedir böyle morelimi bozuyor yardımcı olabilirseniz sevinirim saygılar

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,790
İsim
emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Herkese merhabalar benim dişlerimde diş eti çekilmesi mevcut ne yaparsam bunu durdurabilirim ve nasıl eski haline döndürebilirim neredeyse 3-4 senedir böyle morelimi bozuyor yardımcı olabilirseniz sevinirim saygılar
Özel bir dış hastahanesinde muayene ol onlar ne yapılması gerektiğini söyler. Sağlığın hakkında yetkili olmayan insanların önerilerine bakma

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,790
İsim
emirhan

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,790
İsim
emirhan

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Seneye kadar geçer mi sence
1 kere kanal tedavisi 3 kere dolgu ve 1 kere diş taşı temizletmis biri olarak söylüyorum dişteki arıza kendi kendine geçmez. En yakın zamanda hastahaneye gitmen senin için karli olacak. Durum ilerlerse hem daha maliyetli hem daha acılı olur. Ben dişteki çürüğe basit bir dolgu yaptırıp 200 tl vermemek için 6 ay diş fırçalayıp hiçbir sonuç alamayınca dişçiye gidip hem o işkence olan kanal tedavisini yaptırdım hem 600 tl verdim sırf biraz beklettim diye. Acısı hâlâ içimde ama senin durum benim kadar kötü değil pişmanlık yaşamaman için en kısa zamanda gitmeni öneriyorum

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,790
İsim
emirhan
1 kere kanal tedavisi 3 kere dolgu ve 1 kere diş taşı temizletmis biri olarak söylüyorum dişteki arıza kendi kendine geçmez. En yakın zamanda hastahaneye gitmen senin için karli olacak. Durum ilerlerse hem daha maliyetli hem daha acılı olur. Ben dişteki çürüğe basit bir dolgu yaptırıp 200 TL vermemek için 6 ay diş fırçalayıp hiçbir sonuç alamayınca dişçiye gidip hem o işkence olan kanal tedavisini yaptırdım hem 600 TL verdim sırf biraz beklettim diye. Acısı hâlâ içimde ama senin durum benim kadar kötü değil pişmanlık yaşamaman için en kısa zamanda gitmeni öneriyorum
acıyor derken çok mu acıyor ki tedavi de ama gideceğim en yakın zamanda

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
acıyor derken çok mu acıyor ki tedavi de ama gideceğim en yakın zamanda
Dış eti çekilmesi ile kanal tedavisi ağrısı kesinlikle birbirine yakın değildir. Aciyor dediğim ise ben hassas olduğumdan daha tedaviye başlamadan ben kendi kendime acı çekiyordum hastahane stresimden dolayı. Özel hastahanelerde kesinlikle bir acı falan yaşamazsın yaşarsan bile hemen durdurabilirsin uyustururlar yani sonuna kadar güvenilir. Ama devlet hastahanesi için aynı şeyi söyleyemem ufak bir tedavi için bile sanki ameliyat yapıyormuş gibi davranırlar. Özel hastahaneye git kafan rahat etsin

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
Hocam naptınız diş hekimine gittiniz mi ?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Doktor tavsiyesi daha iyi olacaktır ama paradontax dış eti bakımında çok güzel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,132
Üyeler
160,954