Neler Yeni

Dış görünüşümden dalga geçilmesinden bıktım !

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
kilolu olduğum için arkdaşlarım, ailem hatta hocalarım bile benle dalga geçiyolar( şaksaında değil bu arada ciddi ciddi geçiyolar ) ben elimden gelei yaptım da ama olmadı ne yapmam lazım artık kafayı yicem
3 ay spora gittim düzenli bselendim ama bi gelişme olmadı sadece kol kaslarım gelişti o da aman aman bişey değil 1cm oynama oldu o yani göüs ve karın antrmeanları .alışmama rağmen boyum 1.83 kilom 70 olmasına rağmen böyle olmam normalmi yazın hep tek başıma denize giderdim arkadaşlarımla gitimi girmezdim utanıyordum çünkü ailme hiç girmedim zaten girmemde ne eyapmam lazım kafayicemmmm

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,149
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
kilolu olduğum için arkdaşlarım, ailem hatta hocalarım bile benle dalga geçiyolar( şaksaında değil bu arada ciddi ciddi geçiyolar ) ben elimden gelei yaptım da ama olmadı ne yapmam lazım artık kafayı yicem
3 ay spora gittim düzenli bselendim ama bi gelişme olmadı sadece kol kaslarım gelişti o da aman aman bişey değil 1cm oynama oldu o yani göüs ve karın antrmeanları .alışmama rağmen boyum 1.83 kilom 70 olmasına rağmen böyle olmam normalmi yazın hep tek başıma denize giderdim arkadaşlarımla gitimi girmezdim utanıyordum çünkü ailme hiç girmedim zaten girmemde ne eyapmam lazım kafayicemmmm
Yalnız 1.83 boya 70 kilo aşırı normal ki.
Hatta senin 75 olman lazım.

Ariseks

80+ Gold
180 boyum
80e yakın kilom var
Buna rağmen vücudum güzel kötü değil senle neden nasıl dalga geçiyorlarki?
Çok mu yağın var?

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,149
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
evet öylew diyor herkes ama göbeğim önde memeler desen almış gitmiş
Spora gitcen full göğüs sırt ve karın çalışacaksın. Oradaki yağlar erir. Ancak yaptım olmadı deme. Uğraş gerektiren bir iş ve uzun sürmesi normal.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
İnsanlar kendilerindeki kusurlar fark edilmesin diye başkalarıyla alay eder. Rahatsız olduğunu dile getirdin mi? Şahsen benim dış görünüşümle alay edene ben de onunla psikolojik olarak yıpratırdım.

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Spora gitcen full göğüs sırt ve karın çalışacaksın. Oradaki yağlar erir. Ancak yaptım olmadı deme. Uğraş gerektiren bir iş ve uzun sürmesi normal.
hocam dendim olmuyo ve benim bağışıklığm çok kötü bana en yakın spor salaonu 14km uzaklıkta ve her sprdan çıktımı 4km yrüyp sonra dolmuşla gidiyorum eve ve hani inanlımaz yorucu ve çok terledimi çok çabuk hasata oluyorum yaz kış aynı durum

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,952
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Bunun gibi kanallardan yardım alarak çalış

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
İnsanlar kendilerindeki kusurlar fark edilmesin diye başkalarıyla alay eder. Rahatsız olduğunu dile getirdin mi? Şahsen benim dış görünüşümle alay edene ben de onunla psikolojik olarak yıpratırdım.
çok dedim ama dinlemiyolar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendi bildiğimi söyliyim
Bölgesel değil tüm vücudu çalıştıracak antrenmanlar yapmalısın
Ve kalori açığı yapmalısın diye biliyorum ama doğru olmayabilir
İnternette araştır yt de falan bunun hakkında videolar var
@kandes22
ege fitnes flean onların antemanları fln diyyosanız hocam yapamayorum olmuyo çok denedim

Top Bottom