sarsılmazzz
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 20
- İsim
- muammer kaplan
arkadaşlar selamün aleyküm, yaş 18 okumuyorum genelde mahallede takılıyorum. tipimi sorarsanız ortalama veya ortalamanın bı tık üstü diyebilirim, merak edene foto da atarım problem yok çok şükür kendime güvenim var ve kız vs. konusunda da problem yok. tek sıkıntı boy 1.70 ve bu kısa görüldüğü için kendime bu konuda eksik hissediyorum, herneyse konuya dönelim arkadaşın birisi yakınız kendisiyle anlık olarak, kendisi de tip olarak bana yakın fakat boy olarak 1.80 üstü. aynı ortamda kızlarla bulustugumuz vs de oldu, eleman her fırsatta bı yerden vuruyor, ya milletin içinde boydan vuruyor ya da tiple alakali bir şey buluyor vuruyor, artık bu arkadaş yüzünden aldığım bütün iltifatlar bile anlamsız gelmeye başladı kendimi çok değersiz hissetmeye başladım ne kadar hanzo cinsi olsakta bizde insanız sonuçta. çocuğun 2 defa ciddi ilişkisi oldu her biri 1.5 yıllık falan, ama ben daha çok yanlış anlaşılmasın övünulecek bir konu asla değil ama haftada bir farklı biriyle konuşup buluşuyorum. ve boş kızlarda olmuyorlar yani gerçekten hatri sayılır güzellikte oluyorlar. acaba kıskançlık mi besliyor bana gizliden gizliye yoksa söylediklerinde ciddi mi? vallahi çok dert oluyor bana lütfen düşüncenizi yazın ricamdir.