Neler Yeni

Diş teline Mum bakar mısınız

alsldalk334

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Mertsoyanlı32
arkadaşlar diş tellerim değişti 3.ayım alt sağ tel acıtmıyor ama soldaki acıtıyor sağdakini düzeltmiş doktor acıtmaması için sol kalmış unutmuş sanırım uzak oldugu için gidemiyorum diş mumu aldım fakat yemek yediğimde yuttum galiba onu yemeden önce hep cıkarıcaz mı biz bunu ya acıtıyor cok ve dişler fena ağrıyo

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
Bende aynı durumdan muzdaripim ancak yemek yerken takmak mümkün değil. Bazen konuşurken bile gidiyor. Yapacak bir şey yok. Doktorun farketmemesi de saçma olmuş. Devlet mi özel mi?

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
4.5 sene diş teli ile yaşadım. Bazı zamanlar bazı işlemlerdeki acılar maalesef mecburi. İlk takıldığındaki ve lastik takılmaya başlandığındaki acı gibi. Sen lastik takmaya başladığında gör birde acıyı. Benimde ağzımın için tellerden dolayı çok yaralandı tabiri caizse ağzımın içini çok yırttı ama ona öyle alıştım ki çok takmıyordum. Mum kullandım meraktan sadece daha sonra bıraktım. Çok dayanamıyorsan mumdan başka çare yok şimdilik.

alsldalk334

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Mertsoyanlı32
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende aynı durumdan muzdaripim ancak yemek yerken takmak mümkün değil. Bazen konuşurken bile gidiyor. Yapacak bir şey yok. Doktorun farketmemesi de saçma olmuş. Devlet mi özel mi?
özel 16 bin
Mesaj otomatik birleştirildi:

4.5 sene diş teli ile yaşadım. Bazı zamanlar bazı işlemlerdeki acılar maalesef mecburi. İlk takıldığındaki ve lastik takılmaya başlandığındaki acı gibi. Sen lastik takmaya başladığında gör birde acıyı. Benimde ağzımın için tellerden dolayı çok yaralandı tabiri caizse ağzımın içini çok yırttı ama ona öyle alıştım ki çok takmıyordum. Mum kullandım meraktan sadece daha sonra bıraktım. Çok dayanamıyorsan mumdan başka çare yok şimdilik.
aynen :/ napalım çekicez artık

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
özel 16 bin
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynen :/ napalım çekicez artık
Dişine odaklanma, diş acına odaklanma. Ben böyle yapıyordum o nedenle diş ağrılarına çok takılmıyordum. Böbrek sorunun yoksa arvales isimli ağrı kesiciyi alıp kullanabilirsin çok ağrı olduğunda. Ağız içi kesilmelere çare yok mumdan başka. Ben ilk taktırdığımda millet neler dedi onu yiyemezsin bunu yiyemezsin diye baya sallamışlar. Herşeyi yedim sadece çekerek ( ısırdıktan sonra çekip koparmak ) yeme dürüm gibi şeyleri. Bu hem tele zarar hemde acı çekersin. Çok şeyi elinle bölerek ye, meyveleri mesela elmayı dilimleyip ye. Bunlar benden sana kolaylık tüyoları olsun.

alsldalk334

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Mertsoyanlı32
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dişine odaklanma, diş acına odaklanma. Ben böyle yapıyordum o nedenle diş ağrılarına çok takılmıyordum. Böbrek sorunun yoksa arvales isimli ağrı kesiciyi alıp kullanabilirsin çok ağrı olduğunda. Ağız içi kesilmelere çare yok mumdan başka. Ben ilk taktırdığımda millet neler dedi onu yiyemezsin bunu yiyemezsin diye baya sallamışlar. Herşeyi yedim sadece çekerek ( ısırdıktan sonra çekip koparmak ) yeme dürüm gibi şeyleri. Bu hem tele zarar hemde acı çekersin. Çok şeyi elinle bölerek ye, meyveleri mesela elmayı dilimleyip ye. Bunlar benden sana kolaylık tüyoları olsun.
bende herşeyi yiyorum kopararak falan dikkat ediyorum pipetle kola vs ama agrısı kotu. mumla idare ediyorum ya uğraşıcaz artık zahmetli ama napalım simdi koydum batma yok rahat agrı var ama düzelmede var

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
bende herşeyi yiyorum kopararak falan dikkat ediyorum pipetle kola vs ama agrısı kotu. mumla idare ediyorum ya uğraşıcaz artık zahmetli ama napalım simdi koydum batma yok rahat agrı var ama düzelmede var
Kolayı pipetle içmene gerek yok. Sorun mu yapıyor sende ? Çekerek yeme konusunda dikkat ettiğine göre birde dişlerinle sert bir şey ısırma mesela fındık gibi yemişleri kırma dişlerle, onlarda çok önemli, ağrına ağrı katarsın sonra. Ağrı kesici önerimi de unutma, son çare olarak uygularsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,680
Üyeler
162,716
Son üye
ibrahimakyol
Top Bottom