Neler Yeni

Diş temizletme hakkında yardıma ihtiyacım var

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Can
Arkadaşlar iyi günler ben dişlerimi temizleteceğim ama diş hassasiyeti falan çok fazla ve uzun oluyor diyorlar forumlarda ve bu beni baya korkutuyor diş taşı oluşumum az ve onun dışında da problem yokmuş doktorun söylediğine göre acaba hassasiyetin geçmesi gerçekten 1 ayı buluyor mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha önce yaptıran ve tecrübesi olan var mı yardımcı olursa çok sevinirim

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Arkadaşlar iyi günler ben dişlerimi temizleteceğim ama diş hassasiyeti falan çok fazla ve uzun oluyor diyorlar forumlarda ve bu beni baya korkutuyor diş taşı oluşumum az ve onun dışında da problem yokmuş doktorun söylediğine göre acaba hassasiyetin geçmesi gerçekten 1 ayı buluyor mu

Benimki öyle 1 ay falan sürmemişti, hatta ertesi gün bile normal bir şekilde su içip yemek yiyebildim, hassasiyet olmadı. Bünyeden bünyeye değişebilir.

erkamtb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
erkam tb
leke var ve azcık diş taşı var doğrumu anladım

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,531
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme

Hocam ben sanırsam 3 defa yaptırdım hatta en son 2 ay önce yaptırdım diş teli takılırken. Öncelikle bazen kusma hissi ve mide bulantısı olabiliyor temizletirken. Diş hassasiyeti konusunda ise tam anlayamadım ancak ortalama 2-3 sene önce ciddi seviyede diş eti çekilmem vardı. Ben Diş Eti özel diş macunu kullanarak ve dişlerimi doğru bir şekilde doktorun anlattığı gibi fırçalayarak hallettim. Diş Hassasiyeti derken ne anlamda tam anlayamadım :)

erkamtb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
erkam tb
Hocam ben sanırsam 3 defa yaptırdım hatta en son 2 ay önce yaptırdım diş teli takılırken. Öncelikle bazen kusma hissi ve mide bulantısı olabiliyor temizletirken. Diş hassasiyeti konusunda ise tam anlayamadım ancak ortalama 2-3 sene önce ciddi seviyede diş eti çekilmem vardı. Ben Diş Eti özel diş macunu kullanarak ve dişlerimi doğru bir şekilde doktorun anlattığı gibi fırçalayarak hallettim. Diş Hassasiyeti derken ne anlamda tam anlayamadım :)
diş teli yaptırırken kusmuştum dişlerimin kalıbını alırlarken ama temizletmeden kastınız başka bir şey sanırım

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,531
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
diş teli yaptırırken kusmuştum dişlerimin kalıbını alırlarken ama temizletmeden kastınız başka bir şey sanırım
Diş temizletme derken diş taşı temizliği değil mi?

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,531
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
benim anladığım leke temizleme ve diş taşı temizleme ama diş taşı temizleme bende 3 dk sürmüştü
Ben 10-15dk sürdü. İleri seviyede diş taşı vardı.
Leke temizletme konusunu bilmiyorum. Daha önce hiç yaptırmadım.

erkamtb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
erkam tb
Ben 10-15dk sürdü. İleri seviyede diş taşı vardı.
Leke temizletme konusunu bilmiyorum. Daha önce hiç yaptırmadım.
bende çok kısa ve saçma bir şekilde hiç bir şey hissetmedim diş taşı temziliğinde leke konusundada biraz uzun sürmüştü 20 dk civarı ama yine çok bir his olmuyor

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,531
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
bende çok kısa ve saçma bir şekilde hiç bir şey hissetmedim diş taşı temziliğinde leke konusundada biraz uzun sürmüştü 20 dk civarı ama yine çok bir his olmuyor
Böyle sanki hava tabancası ile üflüyorlar gibi mi?

erkamtb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
erkam tb
Böyle sanki hava tabancası ile üflüyorlar gibi mi?
yok o tükürüğünüzü çekerken oluyor sanırım onu diyorsunuz ama diş taşında oda yoktu bende sadece bir kazıma aleti gibi bir şey ile azcık kazımıştı ama hiç acı gibi bir şey olmadı

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,531
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
yok o tükürüğünüzü çekerken oluyor sanırım onu diyorsunuz ama diş taşında oda yoktu bende sadece bir kazıma aleti gibi bir şey ile azcık kazımıştı ama hiç acı gibi bir şey olmadı
Hmm anladım. Bende fazla olduğu için biraz sıkıntı çıkmıştı.

Top Bottom