Neler Yeni

Yardım Discord hesabım devre dışı bırakıldı

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yenes
İşten eve geldim gelirken yolda discord'tan mesajlattım hatta. Eve girip bilgisayarı açtığımda hesabın devre dışı bırakıldı diyordu.
Diğer aynı sorunu yaşayan başka konular da vardı ama hiç biri sonuca ulaşamamış.
Normal de sanırım devre dışı bırakılma sebebi mail olarak geliyormuş fakat bana gelmedi.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-10-25 200653.png
    Ekran görüntüsü 2023-10-25 200653.png
    8.1 KB · Hit: 119

Aderal

80+ Bronze
Mail gelmiş olması gerek, o mailin görüntüsünü atarsanız banlanma sebebiniz yazar.
Yukarıda ki arkadaşa bakmayın geri dönüşü yok diye bir şey yok. Banlanma sebebinize bağlı tamamen

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yenes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mail gelmiş olması gerek, o mailin görüntüsünü atarsanız banlanma sebebiniz yazar.
Yukarıda ki arkadaşa bakmayın geri dönüşü yok diye bir şey yok. Banlanma sebebinize bağlı tamamen
Yok gelmemiş özellikle arattım discord adından çıkmadı bir şey

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
slm
Hayırlı olsun kankam Discorddan da ban yemedim demezsin artık yeni hesabın ho

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yenes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuan da discord support la mail üzerin den konuşuyoruz bana bir link gönderdi buradan farklı bir ticket atın dedi.

gönderdiği mail şu şekilde idi:
Hello,

Thanks for writing in. It looks like you are trying to appeal your account being banned by Discord's Trust & Safety Team.

So that we can better assist you, we ask that you resubmit your request by going to https://dis.gd/request, and selecting “Appeals & Age Update Requests” from the “How can we help you?” dropdown menu.

Sincerely,
Discord Trust & Safet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,327
Üyeler
161,033
Son üye
Krmy
Top Bottom