Parası dürten alabilir . Çok gerekli bir olay değil benim için.2 haftalık Nitro denedim. Cidden güzel, hele o temalar. Ama olm 75 TL ne lan? İşlevsellik falan yok. Sırf kozmetiğe de verilmez be.
Crack versiyon vencord kullanıyorum özellikleri tamamı olmasada birçoğu geliyor yine 75 tl sırf görüntüye vermem ben2 haftalık Nitro denedim. Cidden güzel, hele o temalar. Ama olm 75 TL ne lan? İşlevsellik falan yok. Sırf kozmetiğe de verilmez be.
Ya zaten parası olan alır da şu durumda, neden sırf kozmetin sunan biriyken 75 TL fiyat biçersin? 40 olsa alırdım şahsen de 75 çok.Parası dürten alabilir . Çok gerekli bir olay değil benim için.
Güvenli mi ki?Crack versiyon vencord kullanıyorum özellikleri tamamı olmasada birçoğu geliyor yine 75 TL sırf görüntüye vermem ben
Bilmem şu zamana kadar bi sorun yaşamadım yaklaşık 2-3 aydır kullanıyorum hesaplarımla ilgili özellikle bi güvenlik açığı yokGüvenli mi ki?
Baktım da sadece eklentiymiş ve 500B aboneli bir kanal da paylaşmış. Kurdum ve mükemmel. Sırf şu tema için 75 TL vermem şahsen.Bilmem şu zamana kadar bi sorun yaşamadım yaklaşık 2-3 aydır kullanıyorum hesaplarımla ilgili özellikle bi güvenlik açığı yok
İşinize yaradıysa ne güzel 2k 60 fps yayın falanda verebiliyorum güzel oluyorBaktım da sadece eklentiymiş ve 500B aboneli bir kanal da paylaşmış. Kurdum ve mükemmel. Sırf şu tema için 75 TL vermem şahsen.
Teşekkürler bu arada.İşinize yaradıysa ne güzel 2k 60 fps yayın falanda verebiliyorum güzel oluyor
Tespitinde ban riski var mıdır acaba?Crack versiyon vencord kullanıyorum özellikleri tamamı olmasada birçoğu geliyor yine 75 TL sırf görüntüye vermem ben
eğer daha önce hiç nitro satın alımınız olmadıysa itemsatış gibi sitelerde 3 aylık nitro kodu satılıyor 20 liraya onları da değerlendirebilirsiniz2 haftalık Nitro denedim. Cidden güzel, hele o temalar. Ama olm 75 TL ne lan? İşlevsellik falan yok. Sırf kozmetiğe de verilmez be.
2-3 ay geçti ben kuralı bi sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar arkadaşımda kullanıyor oda sorunla karşılaşmadı üstüne onda nitroda var 26 tl veriyor halaTespitinde ban riski var mıdır acaba?
2 haftalık deneme sürümü kullanmış otomatikman nitro satın alımına giriyor oda maalesefeğer daha önce hiç nitro satın alımınız olmadıysa itemsatış gibi sitelerde 3 aylık nitro kodu satılıyor 20 liraya onları da değerlendirebilirsiniz
Classic mi yoksa normal nitro mu kullanıyor?ay geçti ben kuralı bi sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar arkadaşımda kullanıyor oda sorunla karşılaşmadı üstüne onda nitroda var 26 TL veriyor hala
Acaba diyorum, classic nitro alıp vencord kullansam tespit edilme riski düşer mi? Tespit edilir mi onu da bilmiyorum gerçi ama...Tespitinde ban riski var mıdır acaba?