Neler Yeni

Discord Nitro neden bu kadar pahalı?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
2 haftalık Nitro denedim. Cidden güzel, hele o temalar. Ama olm 75 TL ne lan? İşlevsellik falan yok. Sırf kozmetiğe de verilmez be.

Aykut D.

80+ Gold
2 haftalık Nitro denedim. Cidden güzel, hele o temalar. Ama olm 75 TL ne lan? İşlevsellik falan yok. Sırf kozmetiğe de verilmez be.
Parası dürten alabilir . Çok gerekli bir olay değil benim için.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Crack versiyon vencord kullanıyorum özellikleri tamamı olmasada birçoğu geliyor yine 75 tl sırf görüntüye vermem ben

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Parası dürten alabilir . Çok gerekli bir olay değil benim için.
Ya zaten parası olan alır da şu durumda, neden sırf kozmetin sunan biriyken 75 TL fiyat biçersin? 40 olsa alırdım şahsen de 75 çok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Crack versiyon vencord kullanıyorum özellikleri tamamı olmasada birçoğu geliyor yine 75 TL sırf görüntüye vermem ben
Güvenli mi ki?

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr

0xhamza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Hamza Ocak
Instagram
hamza_._1905
Steam
0xhamza
Ben bayadır kullandığım için 26 TL her ay halan, bu yüzden uygun geliyor ama dediğin gibi 75 TL verilmez

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilmem şu zamana kadar bi sorun yaşamadım yaklaşık 2-3 aydır kullanıyorum hesaplarımla ilgili özellikle bi güvenlik açığı yok
Baktım da sadece eklentiymiş ve 500B aboneli bir kanal da paylaşmış. Kurdum ve mükemmel. Sırf şu tema için 75 TL vermem şahsen.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Baktım da sadece eklentiymiş ve 500B aboneli bir kanal da paylaşmış. Kurdum ve mükemmel. Sırf şu tema için 75 TL vermem şahsen.
İşinize yaradıysa ne güzel :D 2k 60 fps yayın falanda verebiliyorum güzel oluyor

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,548
İsim
Arda Eren Aslan

Alyx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Murat
eğer daha önce hiç nitro satın alımınız olmadıysa itemsatış gibi sitelerde 3 aylık nitro kodu satılıyor 20 liraya onları da değerlendirebilirsiniz

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Tespitinde ban riski var mıdır acaba?
2-3 ay geçti ben kuralı bi sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar arkadaşımda kullanıyor oda sorunla karşılaşmadı üstüne onda nitroda var :D 26 tl veriyor hala

eğer daha önce hiç nitro satın alımınız olmadıysa itemsatış gibi sitelerde 3 aylık nitro kodu satılıyor 20 liraya onları da değerlendirebilirsiniz
2 haftalık deneme sürümü kullanmış otomatikman nitro satın alımına giriyor oda maalesef

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
ay geçti ben kuralı bi sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar arkadaşımda kullanıyor oda sorunla karşılaşmadı üstüne onda nitroda var :D 26 TL veriyor hala
Classic mi yoksa normal nitro mu kullanıyor?
Bir de Discord tespit edebilir mi?

Tespitinde ban riski var mıdır acaba?
Acaba diyorum, classic nitro alıp vencord kullansam tespit edilme riski düşer mi? Tespit edilir mi onu da bilmiyorum gerçi ama...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,331
Üyeler
161,033
Son üye
Krmy
Top Bottom