Neler Yeni

Discord sunucuma Aktif üye nasıl bulabilirim?

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
Discordda Sunucu kurdum. Arkadaşlarım dahil 7 8 Kişi olduğu için sunucu aktif değil. Arkadaş ortamı gibi değil herkese açık bir sunucu kurmak istiyorum. Nasıl aktif üye bulabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Utku Dalkıran
Discordda Sunucu kurdum. Arkadaşlarım dahil 7 8 Kişi olduğu için sunucu aktif değil. Arkadaş ortamı gibi değil herkese açık bir sunucu kurmak istiyorum. Nasıl aktif üye bulabilirim?
Çok sıkıntı ya sunucu kurmak onunla uğraşmak falan ama yok illa kurcam uğraşıcam diyorsan başka sunuculardan size kafa yapısı uygun arkadaşlar edinip hep beraber uğraşmak en mantıklısı olur ama dediğim gibi zor yani

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok sıkıntı ya sunucu kurmak onunla uğraşmak falan ama yok illa kurcam uğraşıcam diyorsan başka sunuculardan size kafa yapısı uygun arkadaşlar edinip hep beraber uğraşmak en mantıklısı olur ama dediğim gibi zor yani
Hocam ben sunucunun her şeyini ayarladım zaten Birçok farklı bölüm koydum Rütbe koydum. Bot ta ekledim. Sadece Üye kaldı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Utku Dalkıran
Hocam ben sunucunun her şeyini ayarladım zaten Birçok farklı bölüm koydum Rütbe koydum. Bot ta ekledim. Sadece Üye kaldı.
Yıllarca DC kullandım en sıkıntı yanı üye bulmak onları kontrol altında tutmak ya dediğim gibi heves etmişsiniz zamanında bende etmiştim :D diğer sunuculardan çevre yapıp çekebilirsiniz bu arada pek DC kullanmıyorum ama link atarsanız gelirim +1 üye :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Celal Sevipekin
başka sunuculardan insan topla sunucuya davet atma banlanırsın dm leri açık olanlara discord sunucuma gelir misiniz şunlar var falan de

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
osman şenoğlu
Kendi hesabına bir bot yaz sonra girdiğin sunucudaki herkese dm attır :)
Pek etik değil tabi ama bir yöntem bu da 😂

Top Bottom