EkremTsc 80+ Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 3 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Ekrem Taşcı 30 Ocak 2021 #1 son birkaç gündür discort a girerken "update.exe geçerli bir win32 uygulaması değil" sorunu ile karşılaştım çözüm önerisi olan ?
son birkaç gündür discort a girerken "update.exe geçerli bir win32 uygulaması değil" sorunu ile karşılaştım çözüm önerisi olan ?
Dolar Bey 80+ Silver Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 4,033 Dahası Reaksiyon skoru 3,218 Konum Elmore İsim Mehmet Alp Uzun İlgilendiği Kategoriler Dizüstü Bilgisayar Discord Dolar#9411 30 Ocak 2021 #2 Çözümünü bilmiyorum ama google dan girebilirsin
EkremTsc 80+ Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 3 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Ekrem Taşcı 30 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Dolar yazmış: Çözümünü bilmiyorum ama google dan girebilirsin Devamı için tıklayın... Eyvallah ama genelde dosya falan indirmek gerekir vs diyorlar ve güvenmiyorum
Dolar yazmış: Çözümünü bilmiyorum ama google dan girebilirsin Devamı için tıklayın... Eyvallah ama genelde dosya falan indirmek gerekir vs diyorlar ve güvenmiyorum
Dolar Bey 80+ Silver Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 4,033 Dahası Reaksiyon skoru 3,218 Konum Elmore İsim Mehmet Alp Uzun İlgilendiği Kategoriler Dizüstü Bilgisayar Discord Dolar#9411 30 Ocak 2021 #4 EkremTsc yazmış: Eyvallah ama genelde dosya falan indirmek gerekir vs diyorlar ve güvenmiyorum Devamı için tıklayın... Dosya konusunda bilgim yok ama güvenli onlar denemiştim oluyor.
EkremTsc yazmış: Eyvallah ama genelde dosya falan indirmek gerekir vs diyorlar ve güvenmiyorum Devamı için tıklayın... Dosya konusunda bilgim yok ama güvenli onlar denemiştim oluyor.