Neler Yeni

Çözüldü✓ Display Port Kullanamıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanımları FPS Oyunları Toplama Ve Hazır Sistemler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
Beyler Bayanlar Merhaba Bir Soru İçin Danışmak İstemiştim Ben Monitörümde 165 Hz Kullanmak İstiyorum Bu Yüzden Dısplayport Kullanmam Gerek Ama Ana Kartım da Dısplayport Yok Çevirici Kullanırsam Herhangi Bir Sorun Yada Performans Kaybı Yaşarmıyım ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
samet
Beyler Bayanlar Merhaba Bir Soru İçin Danışmak İstemiştim Ben Monitörümde 165 Hz Kullanmak İstiyorum Bu Yüzden Dısplayport Kullanmam Gerek Ama Ana Kartım da Dısplayport Yok Çevirici Kullanırsam Herhangi Bir Sorun Yada Performans Kaybı Yaşarmıyım ?
Apudan mı görüntü alıyorsunuz ? Apu ise anakartta displayport çıkışı laptop ise laptopta minidp veya dp çıkışı ekran kartı ise ekran kartında dp çıkışı olmalı. bunlar yoksa dönüştürücü işe yaramaz

Niravi

80+
apu sistemmi kullanıyorsun ? apu sistem kullanmıyorsan ekran kartına tak

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,735
İsim
Oozdmrsm
Yaşamazsın benim monitörde vga var sadece gittim hdmi dönüştürücü aldım ve gayet memnunum

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanımları FPS Oyunları Toplama Ve Hazır Sistemler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Apudan mı görüntü alıyorsunuz ? Apu ise anakartta displayport çıkışı laptop ise laptopta minidp veya dp çıkışı ekran kartı ise ekran kartında dp çıkışı olmalı. bunlar yoksa dönüştürücü işe yaramaz
Çok sağol dostum ekran kartına takıldığını bilmiyordum teşekkür ederim cansın <3

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,644
Üyeler
168,810
Son üye
erenn312
Top Bottom