Neler Yeni

Yardım Display Port'tan Hdmi'a Görüntü Aktarımı Yapacak Kablo

Monitör display girişinden laptopun hdmi girişine görüntü aktarımı yapmak istiyorum. internette gördüğüm kabloların tümü display girişi
laptopa-kasaya, hdmi girişi monitöre şeklinde bana tam tersi lazım ama display monitöre hdmi kasaya girmeli laptopa girmeli. bildiğiniz böyle bi kablo varsa yardımcı olabilir misiniz lütfen.

Son düzenleme:

Satriani

80+ Silver
Monitör display girişinden laptopun hdmi girişine görüntü aktarımı yapmak istiyorum ama görüntü displayden gelecek. internette gördüğüm kabloların tümü görüntüyü hdmidan aldığı için işeme yaramıyorlar. bildiğiniz böyle bi kablo varsa yardımcı olabilir misiniz lütfen.
Görüntü nasıl display'den gelecek? Zaten aktarım yapılan görüntü laptoptan çıkıyor, onu da yeni nesil kasalar HDMI üzerinden yapıyor, artık VGA çıkışı zaten yok laptoplarda...

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Görüntü nasıl display'den gelecek? Zaten aktarım yapılan görüntü laptoptan çıkıyor, onu da yeni nesil kasalar HDMI üzerinden yapıyor, artık VGA çıkışı zaten yok laptoplarda...
ters yazmışım. demek istediğim bulduğum kablolar resimdeki gibi ama bana tam tersi lazım

format.jpg

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,328
Üyeler
168,767
Son üye
Asdali
Top Bottom