Neler Yeni

Diz Kapagimda Agrim Var

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Utku Şeref
Arkadaslar lisansli olarak bir takimda futbol oynuyorum. 1-1.5 ay once tam ne zaman oldugunu hatirlamiyorm. Sag diz kapagimda agri basladi. Futbol oynarken sorun cikartmiyor, 5 10 dk hissediyorum (isinma hareketlerini yaparken egilip kalkerken agriyor) isindiktan sonra agri geciyor ama antrenamandan veya mactan sonra merdiven cikarken, egilip kalkarken gercekten agriyor. Genelde dizim bukukken ustune agirlik verince yani. Ne yapmaliyim. Bunun sebepi futbol mu yoksa baska birsey mi?Antrenmanda sakatlik falan yasamadim tekme falan gelmedi bir gun aniden agridigini hissettim

Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
Talha Açıkgöz
Menisküste sorun olabilir doktora git olm forumda doktor yoktur d:

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Utku Şeref
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Tarık Emir
Hocam kimse röntgen veya mr olmadan gelip burada neyin ne olduğunu bilemez.Benimde sol dizimde sorun var şuan röntgen çekti daha sonra doktor bide mr istedi.Doktora gitmen iyi olacaktır.

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Utku Şeref
Hocam kimse röntgen veya mr olmadan gelip burada neyin ne olduğunu bilemez.Benimde sol dizimde sorun var şuan röntgen çekti daha sonra doktor bide mr istedi.Doktora gitmen iyi olacaktır.
en azindan olasiliklari ogrensem iyi olurdu
Mesaj otomatik birleştirildi:

ameliyattan korkuyorum cunku tam form tuttugum zaman ve lig basliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Tarık Emir
en azindan olasiliklari ogrensem iyi olurdu
Mesaj otomatik birleştirildi:

ameliyattan korkuyorum cunku tam form tuttugum zaman ve lig basliyor
Hocam ufak bir sorunu dahada büyütebilirsin.Sağlığından önemli değil bir sezon için direkt futbol kariyerini çöp edebilirsin.

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Utku Şeref
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
Talha Açıkgöz
hocam bizim lig 12 gun icinde basliyor mac kacirmak istemiyorum birde hocaya desem kadrodan cikarticak evde bir sekilde gecirebilir miyim diye merak ettim
Ya kral sağlığından önemli mı? Eğer torpilin yoksa veya çok çok iyi bir futbol oynamıyorsan futbolcu olman zor seni hayal kırıklığına uğratmak istemem ama gerçekler böyle

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Utku Şeref
Ya kral sağlığından önemli mı? Eğer torpilin yoksa veya çok çok iyi bir futbol oynamıyorsan futbolcu olman zor seni hayal kırıklığına uğratmak istemem ama gerçekler böyle
amacim futbolcu olmak degil zaten ki dostum sadece cok bagliyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
Talha Açıkgöz
amacim futbolcu olmak degil zaten ki dostum sadece cok bagliyim
o zaman bence biraz ara ver antrenmanlarını kendini zorlamadan yapabilirsin maçlarada çıkma veya yedek ol uzun süreli oynama yorma kendini cidden gerek yok aha geçen ay kuzenim halı sahada menisküsü yırtmış doktor 6 ay oynamicaksın dedi

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,312
İsim
uwu
Arkadaslar lisansli olarak bir takimda futbol oynuyorum. 1-1.5 ay once tam ne zaman oldugunu hatirlamiyorm. Sag diz kapagimda agri basladi. Futbol oynarken sorun cikartmiyor, 5 10 dk hissediyorum (isinma hareketlerini yaparken egilip kalkerken agriyor) isindiktan sonra agri geciyor ama antrenamandan veya mactan sonra merdiven cikarken, egilip kalkarken gercekten agriyor. Genelde dizim bukukken ustune agirlik verince yani. Ne yapmaliyim. Bunun sebepi futbol mu yoksa baska birsey mi?Antrenmanda sakatlik falan yasamadim tekme falan gelmedi bir gun aniden agridigini hissettim
Benim dizlerde aynı şekil ağrıyor krem fln öneriyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,321
Üyeler
161,435
Son üye
özgür41
Top Bottom