Dizi film önerisi verir misiniz ?

Uğur

80+ Silver
Reaksiyon skoru
723
Netflix hariç tüm platformlar var. Dizi veya film önerir misiniz polisiye dizileri falan olabilir. Korku olmasın sadece.

Office

sherlock olabilir dediğin kategoride dediğin platformlarda var mı bilmiyorum ama true detective olabilir the wire olabilir.

Source Code izleyebilirsiniz.

"The Boys" dizisini önerebirim, ayrıca ben de şu an izliyorum 2. sezondayım. Amazon Prime da izleyebilirsin. Dizi süper kahramanlarla alakalı garip ama zevkli cinsten
Netflix hariç tüm platformlar var. Dizi veya film önerir misiniz polisiye dizileri falan olabilir. Korku olmasın sadece.

Game of thrones

"The Boys" dizisini önerebirim, ayrıca ben de şu an izliyorum 2. sezondayım. Amazon Prime da izleyebilirsin. Dizi süper kahramanlarla alakalı garip ama zevkli cinsten
Bitirdim ben baya keyifli dizi. Sadece +18 sahneler gereksiz bayıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sherlock olabilir dediğin kategoride dediğin platformlarda var mı bilmiyorum ama true detective olabilir the wire olabilir.
Prime videoda sherlock

bilindik-popüler diziler beni pek sarmıyor herkes izlediği için falan herhalde ama bi ara bakabilirim tabi
Bende aynı şekilde düşünüyordum ama dünyanın en iyi dizisi, onun dışında Dexter, Hannibal, my name is earl izleyebilirsin

MR. ROBOT.
The Peripheral.

Geri