Aynendüşündüğüm sistem ise hayırlı olsun Dost Kayaoğlu DK4 Amd sistem diye hatırlıyorum doğru mu?
sistemin linki varmı
Hocam Asus tuf Gaming a520m anakarti iyi mi?düşündüğüm sistem ise hayırlı olsun Dost Kayaoğlu DK4 Amd sistem diye hatırlıyorum doğru mu?
sistem iyide 12.5k ya almışsın pahalı almışsın. bu sistemin aynısının 500gb olanı 10k tl ye yayınlandı 5 gün önceAynen
Mesaj otomatik birleştirildi:
DOST KAYAOGLU-DK4 AMD / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
DOST KAYAOGLU-DK4 AMD Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. ASUS RX6600 ekran kartı, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.www.gaming.gen.trMesaj otomatik birleştirildi:
1tb Kingston SSD yapıp aldim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam Asus tuf Gaming a520m anakarti iyi mi?
h.o ama bunu almak varken 6600 e 12k vermek G.OBeyler çok şükür dost kayaoglu 5500 6600 sistemini aldım 1tb SSD yaparak geriye Lenovo G24-20 kaldı onuda 3 gün sonra alicam iyi yapmismiyim
500gb ssd gayet yeterli. sen şuan 1 anakart için sistemi 2k daha pahalıya aldınReis onda SSD seçeneği yoktu ve anakarti çok kötüydü
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun inşallah. Güle güle kullan sistem çok güzel sıkıntısı yok fakat almadan önce sitede alanların yorumlarını okumanı tavsiye ederim.Beyler çok şükür dost kayaoglu 5500 6600 sistemini aldım 1tb SSD yaparak geriye Lenovo G24-20 kaldı onuda 3 gün sonra alicam iyi yapmismiyim