Arkadaşlar fanboyluk köyü bişeydir firmanın sponsoru değilsiniz
Fsr 3.0 ve frame generation gelince ne dicekler merak ediyorumSavunduğu firma sana DLSS 3.5 vereceğim deyip sadece Ultra ayarlarda açabiliyorsun DLSS 3.5! İ bir şeye yaramıyor RTX 20 ve 30 serisinde halen daha NVIDIA övüyor
Bu sever'de rtx 3060 almış kullanıp AMD'yi yerden yere vuran eleman oyun'da fps yerlerde gezdiği zaman alttan alttan gizlice FSR 3 acaçak ne olacak başkaFsr 3.0 ve frame generation gelince ne dicekler merak ediyorum
Ayrıca kendi adımdan söyleyim hani fsr 2.0 hiç bir oyunda yok diyen kişiye ultrada re4 remakede 120 fps alırken fsr 2.0 kaliteye aldığımda 140 150 fps alıyorum dostum
üveyizDlss 3.5 eyvallah güzel bir teknoloji ama gerçekten okadar saçmaki 3000 serisinde yok 4000 serisinde var
Dlss 3.5 eyvallah güzel bir teknoloji ama gerçekten okadar saçmaki 3000 serisinde yok 4000 serisinde var
Bu mağduriyettir dostum millet okadar 3000 serisi kart alıyor ama sırf sen 4000 serisi çıktı ve güzel sunmak için dlss 3.5 sadece 4000 serisine getirmekle olmazüveyiz
Frame generation yokYoo 3000 serisin'de de var kim dedi ama neden az önce kazık attı dedim DLSS 3.5'i açman için Ray Tracing Modunu Overdrive moduna alman lazım overdrive modu Ray Tracing modunun işin izleme yani en yüksek modu Ultra'dan bile yüksek onu açınca ne oluyor 100 fps alıyorken tak 30 fps alıyorsun ekran kartına göre değişebiliyor tabi bu değerler adam DLSS Perfromas moduna annca alıyor ki 50 fps alsın rtx 3070 ile
Bu mağduriyettir dostum millet okadar 3000 serisi kart alıyor ama sırf sen 4000 serisi çıktı ve güzel sunmak için dlss 3.5 sadece 4000 serisine getirmekle olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Frame generation yok