banane olum beni niye etiketledin@Harley Quinn❖ , taşlardan gelen enerjiye ve bunun verdiği pozitiflik, kaygı ve stres azaltmasına inanmıyorum açıkcası o sıradan bir taş.
Sadece bir taş o sana pozitiflik katmaz enerji vermez artık şunlara inanmayı bırakın lütfenDoğal taş kolye, bileklik vs kullanıpta faydasını gören var mı? Bende ona göre almayı düsünüyorum
Gerçekten inanırsan katar hocamSadece bir taş o sana pozitiflik katmaz enerji vermez artık şunlara inanmayı bırakın lütfen
Biz buna Psikoloji diyoruz kanka ama sen bilirsin mesela tıptada ağrı kesici olmayan ilaçlar var sadece vitamin ama ilacı alan insana bunu ağrı kesici dersen ve bu psikolojik bir ağrı ise geçiyor yani taşa inanırsam rahatlarım filan hepsi faso fisoGerçekten inanırsan katar hocam
Kanka astrolojiye inanıyormusunGerçekten inanırsan katar hocam
Ben sana faydalı demedim zaten. Tıptaki o ilaçlara plasebo ilaç diyorlar. Bende taşların plasebo etkisi olduğunu yani aslında etkisiz olup inanırsan(psikolojik olarak) etkisi olduğunu söyledim. Astrolojiye de inanmıyorum hocam noldu ki?Biz buna Psikoloji diyoruz kanka ama sen bilirsin mesela tıptada ağrı kesici olmayan ilaçlar var sadece vitamin ama ilacı alan insana bunu ağrı kesici dersen ve bu psikolojik bir ağrı ise geçiyor yani taşa inanırsam rahatlarım filan hepsi faso fiso
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka astrolojiye inanıyormusun
Ben yanlış anladım hocam bende sizin gibi düşünüyorum bazı insanlar gelip taşların gücü var diye savunuyor sizi o açıdan anladım benBen sana faydalı demedim zaten. Tıptaki o ilaçlara plasebo ilaç diyorlar. Bende taşların plasebo etkisi olduğunu yani aslında etkisiz olup inanırsan(psikolojik olarak) etkisi olduğunu söyledim. Astrolojiye de inanmıyorum hocam noldu ki?