Neler Yeni

Doğal taş kullanan var mı?

Enesm06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Enes
Doğal taş kolye, bileklik vs kullanıpta faydasını gören var mı? Bende ona göre almayı düsünüyorum

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Ametist ve pembe kuvars bulunuyor üzerimde her zaman kolye olarak. Ben faydasını gördüm.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,966
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

DeH$et

80+ Silver
Evt gercekten toplaması huzur veriyor. Özellikle kumsalda doğal deniz taşı toplamak ve onlardan takı yapmak fav 😍

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Boş işler bunlar. Bi halta yaradığı yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Recep Bayram
Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
Doğal taşların enerjileri doğrudur hocam. Doğadan gelen mistik güçler, enerjiler ve aynı zamanda eksik elementinize göre aldığınız doğal taşların faydası görülür. Bunun için yeni bir site var hazırlanmakta olan; yaklaşık bir ay sonra hem doğal taş ürünlere ve takılara bakabilirsiniz, hem de doğum haritası yorumlayıp elementinizi görebilirsiniz.
Site: www.astrolieve.com

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz

TİTAN.

80+ Platinum
Gerçekten inanırsan katar hocam
Biz buna Psikoloji diyoruz kanka ama sen bilirsin mesela tıptada ağrı kesici olmayan ilaçlar var sadece vitamin ama ilacı alan insana bunu ağrı kesici dersen ve bu psikolojik bir ağrı ise geçiyor yani taşa inanırsam rahatlarım filan hepsi faso fiso
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gerçekten inanırsan katar hocam
Kanka astrolojiye inanıyormusun 😂

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
Biz buna Psikoloji diyoruz kanka ama sen bilirsin mesela tıptada ağrı kesici olmayan ilaçlar var sadece vitamin ama ilacı alan insana bunu ağrı kesici dersen ve bu psikolojik bir ağrı ise geçiyor yani taşa inanırsam rahatlarım filan hepsi faso fiso
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka astrolojiye inanıyormusun 😂
Ben sana faydalı demedim zaten. Tıptaki o ilaçlara plasebo ilaç diyorlar. Bende taşların plasebo etkisi olduğunu yani aslında etkisiz olup inanırsan(psikolojik olarak) etkisi olduğunu söyledim. Astrolojiye de inanmıyorum hocam noldu ki?

TİTAN.

80+ Platinum
Ben sana faydalı demedim zaten. Tıptaki o ilaçlara plasebo ilaç diyorlar. Bende taşların plasebo etkisi olduğunu yani aslında etkisiz olup inanırsan(psikolojik olarak) etkisi olduğunu söyledim. Astrolojiye de inanmıyorum hocam noldu ki?
Ben yanlış anladım hocam bende sizin gibi düşünüyorum bazı insanlar gelip taşların gücü var diye savunuyor sizi o açıdan anladım ben

Top Bottom