Neler Yeni

Doktor göğüs kafesi kırık babami heyete göndermiyor

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
Bu ne sacma iştir ülke ne hale geldi anlamakta zorluk cekiyorum artik bu mu sağlık sistemi? Adamin is yerinde beli kirildi 45 gün dolduğu için rapor alamıyor bugün heyete gitmek için gitti doktor 5 gün daha yazip göndermiş ve demis ki ben bir kırık icin seni heyete göndermem ee ne yapsin bu adam? Göğüs kafesi kırıkken işe mi gitsin, raporsuz mu işe gitmesin? Çivisi çıktı iyice ne yapmaliyiz heyete görünmesi için yardim edebilecek var mı

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
Öncelikle geçmiş olsun dostum o doktor olmaz ise başka bir doktor ile konuşmayı deneyin iyi bir insan çıkacaktır umarım.

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Bu ne sacma iştir ülke ne hale geldi anlamakta zorluk cekiyorum artik bu mu sağlık sistemi? Adamin is yerinde beli kirildi 45 gün dolduğu için rapor alamıyor bugün heyete gitmek için gitti doktor 5 gün daha yazip göndermiş ve demis ki ben bir kırık icin seni heyete göndermem ee ne yapsin bu adam? Göğüs kafesi kırıkken işe mi gitsin, raporsuz mu işe gitmesin? Çivisi çıktı iyice ne yapmaliyiz heyete görünmesi için yardim edebilecek var mı

Artık ülkedeki kafa yapısının tümden değişmesi gerekmekte şahsen ben olsam olay çıkartırım ancak bundan anlıyorlar ************************** yoksunları

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Bazen doktora şiddet haberlerini görünce bu olaylar aklıma geliyor. Her ne kadar şiddet kötü de olsa cidden hakedenleri var.

Top Bottom