Doktorun ilacımı silmesi

Evren avcı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,320
Arkadaşlar boyumda kısalık sorunlarından doktora gitmiştik izmire. Orada bir tane doktor bana ilaç yazmıştı ama başka bir doktor o ilacı devlete yük oluyor diyerek vermedi ve bundan dolayı gitmemde pek bir fark olmadı. Bu doktoru davaya verebilme imkanım var mı? Olayı ne yazamadım kısaca doktor ilacı bana devlete yük oluyor diyerek vermedi. Şimdide babamlar hastaneye gitmiyor. Yardım en azından ilacı nasıl alırım.

Arkadaşlar boyumda kısalık sorunlarından doktora gitmiştik izmire. Orada bir tane doktor bana ilaç yazmıştı ama başka bir doktor o ilacı devlete yük oluyor diyerek vermedi ve bundan dolayı gitmemde pek bir fark olmadı. Bu doktoru davaya verebilme imkanım var mı? Olayı ne yazamadım kısaca doktor ilacı bana devlete yük oluyor diyerek vermedi. Şimdide babamlar hastaneye gitmiyor. Yardım en azından ilacı nasıl alırım.
Boyun kaç ve dava eder misin bilemiyorum.

Kanka doktor gelmiş devlete yük oluyor diyor devlet şimdi bakmayacaksa ne zaman bakacak ki. Birde böyle kişileri doktor yaparlar asık suratlının tekiydi zaten.
Ya gidersin 1.6 filansındır. O zaman vermez ise yine bir nebze ama cidden büyük sorun. Başka doktora gidebiliyorsan ona git ama dava açılır mı bilmiyorum.

12 yaşındayken 165 felandım hocam gerçekten kısaymışınız her türlü vermesi lazım o ilacı umarım en kısa sürede iyileşirsiniz

Kanka başka doktora git çünkü gerçekten çok kısasın yaşına göre.

geçmiş olsun doktorun öyle bişey yapması olanıklımı ya :d

Öncelikle canını çok sıkma doktorun verdiği ilacıda kullan gerekli sporları yap hayat bunu kafaya takacak kadar uzun değil

Geri