Neler Yeni

DOLANDIRILDIM !!!! NE YAPABİLİRİM? açıklamaya bak:

abc123

80+ Silver
En İyi Cevap
4
7 eylül de sahibinden.com dan ekran kartı almıştım.Adama parayı yolladım ama adam ürünü göndermedi. Telefonlarımızı falan engellemiş. Adamın telefon numarası-tc kimlik numarası-iban no falan elimde.
Şikayet için nereye başvurabilirim? veya bu elimdeki bilgiler bir işe yarar mı?
YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM
Uyanık olsaydın keşke neyse ... Polise şikayet et

• Beğen
Reaksiyonlar: Apoo

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Beğen

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Güvence:
sahibinden.com Güvenli e-Ticaret (GeT) sistemi ile yaptığınız alışverişlerde paranız güvence altındadır, risk almazsınız. Satıcı belirlediği kargo süresi içerisinde takip edilebilir bir kargo bilgisini sisteme girmek zorundadır. Ürün elinize ulaştıktan sonra, ürünü inceleyip onay verirseniz, yapmış olduğunuz ödeme Güvenli e-Ticaret (GeT) havuz hesabından satıcının hesabına aktarılır. Satıcının belirtmiş olduğu nitelikler dışında bir ürün elinize ulaşırsa, ürünü geri gönderir ve işlemi iptal ederek ödemenizi Güvenli e-Ticaret (GeT) havuz hesabından geri alabilirsiniz. Kargo bilgisi girilen işlemlerde onay sürenizi aşmanız durumunda işlemler otomatik olarak onaylanır. Bu sebeple işlemlerinizi ve onay sürenizi takip ederek ilgili süre içerisinde onay veya reddetme işlemini gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
eğer ortada sözleşmen-faturan yoksa polisin de yapacak bir şeyi yok senin hatan kısacası kurtarılamaz

• Beğen
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Hasan algül
7 eylül de sahibinden.com dan ekran kartı almıştım.Adama parayı yolladım ama adam ürünü göndermedi. Telefonlarımızı falan engellemiş. Adamın telefon numarası-tc kimlik numarası-iban no falan elimde.
Şikayet için nereye başvurabilirim? veya bu elimdeki bilgiler bir işe yarar mı?
YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM
Kardeşim ürünü göremeden almanı geçiyorum sahibindenin buna yönelik sözleşmeleri vardır sahibindene mail atmayı dene

• Beğen

Semih.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Semih Tanık
2 sene önce benimde başıma aynısı geldi adamın adı tarık özcan dı iban da bülent candan diye bir adamın üzerineymiş şikayetçi olmuştum o zaman önümüzdeki ay mahkeme var. O günden sonra alışverişlerimi ya yüzyüze ya da get açtırarak yaptım

• Beğen

High Gain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Önder ÇAMKERTEN
eğer ortada sözleşmen-faturan yoksa polisin de yapacak bir şeyi yok senin hatan kısacası kurtarılamaz
Dolandırıcılığın faturası mı okur? Konuşma geçmişini yazışmaları ve havalenin dekontu ile birlikte git polise İnsaflı polis ise peşine düşer.Bazıları umursamıyor.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,062,372
Üyeler
168,770