Uyanık olsaydın keşke neyse ... Polise şikayet et7 eylül de sahibinden.com dan ekran kartı almıştım.Adama parayı yolladım ama adam ürünü göndermedi. Telefonlarımızı falan engellemiş. Adamın telefon numarası-tc kimlik numarası-iban no falan elimde.
Şikayet için nereye başvurabilirim? veya bu elimdeki bilgiler bir işe yarar mı?
YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM
Dolandırılan birine niyo öyle diyosun ki bi hata yapmış belli kiBas bas bağırıyorlar etrafta sahibinden de uyarı veriyor. Get var Get ile alın diye.
get ne işe yarıyor merak ettimdeBas bas bağırıyorlar etrafta sahibinden de uyarı veriyor. Get var Get ile alın diye.
get neİşte bu yüzden GeT ile alış veriş yapacaksın sahibindende.
Güvence:get ne
Kardeşim ürünü göremeden almanı geçiyorum sahibindenin buna yönelik sözleşmeleri vardır sahibindene mail atmayı dene7 eylül de sahibinden.com dan ekran kartı almıştım.Adama parayı yolladım ama adam ürünü göndermedi. Telefonlarımızı falan engellemiş. Adamın telefon numarası-tc kimlik numarası-iban no falan elimde.
Şikayet için nereye başvurabilirim? veya bu elimdeki bilgiler bir işe yarar mı?
YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM
Dolandırıcılığın faturası mı okur? Konuşma geçmişini yazışmaları ve havalenin dekontu ile birlikte git polise İnsaflı polis ise peşine düşer.Bazıları umursamıyor.eğer ortada sözleşmen-faturan yoksa polisin de yapacak bir şeyi yok senin hatan kısacası kurtarılamaz