+90 542 542 0000
Bu numara beni 1 kez aradı açmadım 2. kez aradı sinirlenip açtım karşımda bayan sesi vardı tuşları açın dedi açtım dedim tekrar edince evet der demez kapattı lütfen yardım edin Vadafone diyordu başlıkta
güvendemiyim yani demek oluyor0 542 542 00 00
eski sevgilim midir nedir? içip içip arıyor sabahtan beri. telefonu açıyorum cevap yok. internetten araştırdım vodafone müşteri hizmetleri diyor.eksisozluk.com
kesin dolandırıldın banka hesaplarını kontrol et haciz gelmesin.güvendemiyim yani demek oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
LÜTFEN CEVAP SÖYLEYİN Bİ GÜLÜCÜK EMOJİSİNDEN BAŞKA BİRŞEY ATMIYORSUNUZ
Vodafone müşteri hizmetleri numarası.güvendemiyim yani demek oluyor
LÜTFEN CEVAP SÖYLEYİN Bİ GÜLÜCÜK EMOJİSİNDEN BAŞKA BİRŞEY ATMIYORSUNUZ
AGA BEN DAHA 15 YAŞINDA ÇOCUĞUM ADIMDA BANKA HESABI BİLE YOKkesin dolandırıldın banka hesaplarını kontrol et haciz gelmesin.
ABİ NOLUR T4Ş4K GEÇME EĞER MÜŞTERİYSE GERÇEKTEN MUTLULUKTAN AĞLARIMVodafone müşteri hizmetleri numarası.
yüzsüz bir müşteri hizmetleri numarası merak etme.AGA BEN DAHA 15 YAŞINDA ÇOCUĞUM ADIMDA BANKA HESABI BİLE YOK
ABİ NOLUR T4Ş4K GEÇME EĞER MÜŞTERİYSE GERÇEKTEN MUTLULUKTAN AĞLARIM
Söv, sonra şöyle konular açarsın https://www.technopat.net/sosyal/konu/kuefuer-icin-hakaret-davasi-acarlar-mi.1006145/#post-6447283ABİ YÜREĞİME İNDİ YA BİRDAHA ARASIN ANA AVRAT SÖVÜCEM
Uyarın hayırlı olsun.AGA BEN DAHA 15 YAŞINDA ÇOCUĞUM ADIMDA BANKA HESABI BİLE YOK
ABİ NOLUR T4Ş4K GEÇME EĞER MÜŞTERİYSE GERÇEKTEN MUTLULUKTAN AĞLARIM