Neler Yeni

Dolandırılma Durumu Gibi Bir Şey Var Yardım Lazım

muratktş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
murat aktaş
Arkadaşlar merhaba ben 1.5 hafta önce bir siteden tek kullanımlık elektronik sigaralardan aldım ürün bozuk çıktı ve değişim için gönderdim gönderdikten 2 gün sonra siteden 1-2 tane şikayet açtım ürün değişim durumu ile ilgili ve site sahibi çocuk mu bilmem ama çocuk gibi trip attı. 5 gündür mesajlarıma dönmüyor ve değişim yapmıyor. eğer pazartesi salıya kadar dönüş yapılmaz ise dolandırıcılıktan şikayet edeceğim. Nerelere başvurmam lazım ?

WhoCares

80+ Gold
Arkadaşlar merhaba ben 1.5 hafta önce bir siteden tek kullanımlık elektronik sigaralardan aldım ürün bozuk çıktı ve değişim için gönderdim gönderdikten 2 gün sonra siteden 1-2 tane şikayet açtım ürün değişim durumu ile ilgili ve site sahibi çocuk mu bilmem ama çocuk gibi trip attı. 5 gündür mesajlarıma dönmüyor ve değişim yapmıyor. eğer pazartesi salıya kadar dönüş yapılmaz ise dolandırıcılıktan şikayet edeceğim. Nerelere başvurmam lazım ?
elektronik sigara yasak zaten bro kime nereye şikayet edicen yasak olan şeyi kullaniyorsun zaten :kekw:

muratktş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
murat aktaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
elektronik sigara yasak zaten bro kime nereye şikayet edicen yasak olan şeyi kullaniyorsun zaten :kekw:
Yasak ürünü satmak ve dolandırcılıktan şikayetten bulunurum. elimde isim, telefon numarası ve tc var.

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar
Ben sigara alacaktım internetten ucuz yollu dolandırıldım. Sigara satın almak yasak normalde. Şikayet edebileceğin tek yer ben gibi Bankalar Birliği olabilir. Yoksa başka yerlere gidersen sen de ceza alırsın, adamda ceza alır. Bu arada kaç TL verdin ürüne?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,805
Üyeler
166,432
Son üye
Slyrack10
Top Bottom