Arkadaşlar beni dolandıran kişiyi bugün dolandırmaya çalıştım adam profesyonel dava maça fln öyle seyelr dedi işte şikayet ettim dava accam ilk hesabı ver öyle parayı atayım dedi kabul etmeyince dolandırıcı fln dedi dava edecekmiş ne yapabilirim
biraz daha açıklayıcı olsa anlayabiliriz ama sıkıntı olacağını sanmamArkadaşlar beni dolandıran kişiyi bugün dolandırmaya çalıştım adam profesyonel dava maça fln öyle seyelr dedi işte şikayet ettim dava accam ilk hesabı ver öyle parayı atayım dedi kabul etmeyince dolandırıcı fln dedi dava edecekmiş ne yapabilirim
Önceki konumda var adam bnej 300tl dolandırdı ondan açarım olacakHiçbir şey anlamadım yazıdan. Adamı niye dolandırıyon anlam veremedim. Dava maça ne demek? Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?
A1 TürkçeArkadaşlar beni dolandıran kişiyi bugün dolandırmaya çalıştım adam profesyonel dava maça fln öyle seyelr dedi işte şikayet ettim dava accam ilk hesabı ver öyle parayı atayım dedi kabul etmeyince dolandırıcı fln dedi dava edecekmiş ne yapabilirim
Yaşınız küçük sanırım,siz dolandırılınca şikayet edebilirdiniz ailenize söyleyip dava açabilirdiniz ama sizde onu dolandırılmaya çalışınca iki kişide aynı duruma düşüyor,dava açamaz kendi başı yanar çünkü ilk o dolandırmış,sizde dava açamazsınız hataya hatayla karşılık verdiğiniz için sizde haksız durumdasınız.Arkadaşlar beni dolandıran kişiyi bugün dolandırmaya çalıştım adam profesyonel dava maça fln öyle seyelr dedi işte şikayet ettim dava accam ilk hesabı ver öyle parayı atayım dedi kabul etmeyince dolandırıcı fln dedi dava edecekmiş ne yapabilirim
Arkadaşlar beni dolandıran kişiyi bugün dolandırmaya çalıştım adam profesyonel dava maça fln öyle seyelr dedi işte şikayet ettim dava accam ilk hesabı ver öyle parayı atayım dedi kabul etmeyince dolandırıcı fln dedi dava edecekmiş ne yapabilirim
a0 türkçe aga burada bize açıklar mısınÖnceki konumda var adam bnej 300tl dolandırdı ondan açarım olacak
Oto çeviriA1 Türkçe![]()
LGS 20 0a0 türkçe aga burada bize açıklar mısın
bunu yazmaya gelecektim. ailene danışmalısın.Yaşınız küçük sanırım,siz dolandırılınca şikayet edebilirdiniz ailenize söyleyip dava açabilirdiniz ama sizde onu dolandırılmaya çalışınca iki kişide aynı duruma düşüyor,dava açamaz kendi başı yanar çünkü ilk o dolandırmış,sizde dava açamazsınız hataya hatayla karşılık verdiğiniz için sizde haksız durumdasınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yazıyı yazmadan önce bir kontrol et da.Oto çeviri
Niye knk eminsin dimi dava accam fln diyorhiç bir şey yapamaz aynı zamanda siz de ona hiçbir şey yapamazsınız![]()