Neler Yeni

Dolap hesabımdan sipariş mi geçildi?

DaffyGraphic

80+ Silver
Selamlar, sabah mailime fatura bildirimi geldi. Bu faturanın kime ait olduğunu anlayamadım. Faturada ismim, soyismim, adresim geçiyordu. Lakin TC N.O yerinde 1111111111 gibi şeyler yazıyordu aynı şekilde f Vergi No yerinede. 25 TL'lik fatura idi. Geçenlerde dolaptan alışveriş yaptım, 1 hafta önce tahminen, ama faturam gelmemişti, şuan gelebilirmi diye düşünüyorum. Zaten dolap hesabıma girmeye çalışırken telefon no istiyor, yani giremez kimse hesaba mantıken. Trendyol dolap üzerinden siparişlerime baktığımda, sadece geçen hafta aldığım kiyafetim vardı. Herhalde yalnışlık olmuştur ve ya fatura geç gelmiştir diye düşünüyorum.

Sizin fikirleriniz nelerdir?

emre6840

80+
hizmet bedeli veya kargo parası ödediysen bu şekilde geliyor. hatta aldığın ürüne bak orada 25tl hizmet bedeli veya kargo+hizmet bedeli parası dır o

federalper

80+ Silver
Sahibindende de öyle bir kaç hafta sonra faturası geliyor aldığı komisyonun

DaffyGraphic

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hizmet bedeli veya kargo parası ödediysen bu şekilde geliyor. hatta aldığın ürüne bak orada 25tl hizmet bedeli veya kargo+hizmet bedeli parası dır o
evet öyle yazıyor, eyvallah hocam tcnin 1111 yazmasina endiselendim ben biraz. Hizmet bedeli+kargo bedeli(alıcı) yazıyor toplam 25TL

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,048,596
Üyeler
166,407
Son üye
Ereilian