Normal değil gibi.Merhaba herkese ,
Dolap uygulamasına satmak istediğim ürünü yükledim fakat 3 ila 6 saat arasında ilanlarınız onaylanır demelerine rağmen 26 saat oldu hâlâ onaylanmadı bu durum normal mi yoksa başka bir şey mi yapmalıyım
Dolap desteğe yazdığında hemen onaylıyorlar ben bi kere 3 gün unutuşum aklıma gelince yazdım özür dileyip onayladılar. Artık ürünü koyar koymaz ne zaman onaylayacaksınız diyorum yükledikten 10 dk sonra onaylıyorlarMerhaba herkese ,
Dolap uygulamasına satmak istediğim ürünü yükledim fakat 3 ila 6 saat arasında ilanlarınız onaylanır demelerine rağmen 26 saat oldu hâlâ onaylanmadı bu durum normal mi yoksa başka bir şey mi yapmalıyım
Ürün açıklamasında falan yanlış bir şey yok hocam sağolun yinedeİlanda Site ismi verirsen onaylamiyorlar bazen, duzenlemen gerekiyor onun haricinde bir günde en geç ilana çıkması lazım
Bugün pazar günü olduğu için destek kapalı ama yarın deneyeceğim teşekkürlerDolap desteğe yazdığında hemen onaylıyorlar ben bi kere 3 gün unutuşum aklıma gelince yazdım özür dileyip onayladılar. Artık ürünü koyar koymaz ne zaman onaylayacaksınız diyorum yükledikten 10 dk sonra onaylıyorlar