Yardım Dolap uygulamasındaki İlanım 2 gündür onaylanmadı

Kolestrol

80+
Reaksiyon skoru
132
Merhaba herkese ,
Dolap uygulamasına satmak istediğim ürünü yükledim fakat 3 ila 6 saat arasında ilanlarınız onaylanır demelerine rağmen 26 saat oldu hâlâ onaylanmadı bu durum normal mi yoksa başka bir şey mi yapmalıyım

İlanda Site ismi verirsen onaylamiyorlar bazen, duzenlemen gerekiyor onun haricinde bir günde en geç ilana çıkması lazım

Merhaba herkese ,
Dolap uygulamasına satmak istediğim ürünü yükledim fakat 3 ila 6 saat arasında ilanlarınız onaylanır demelerine rağmen 26 saat oldu hâlâ onaylanmadı bu durum normal mi yoksa başka bir şey mi yapmalıyım
Normal değil gibi.

Ürünü kaldır tekrar yayınla yanlış olan birşeyler olabilir.
Düzenleme yap.

Merhaba herkese ,
Dolap desteğe yazdığında hemen onaylıyorlar ben bi kere 3 gün unutuşum aklıma gelince yazdım özür dileyip onayladılar. Artık ürünü koyar koymaz ne zaman onaylayacaksınız diyorum yükledikten 10 dk sonra onaylıyorlar

İlanda Site ismi verirsen onaylamiyorlar bazen, duzenlemen gerekiyor onun haricinde bir günde en geç ilana çıkması lazım
Ürün açıklamasında falan yanlış bir şey yok hocam sağolun yinede
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dolap desteğe yazdığında hemen onaylıyorlar ben bi kere 3 gün unutuşum aklıma gelince yazdım özür dileyip onayladılar. Artık ürünü koyar koymaz ne zaman onaylayacaksınız diyorum yükledikten 10 dk sonra onaylıyorlar
Bugün pazar günü olduğu için destek kapalı ama yarın deneyeceğim teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,945
Üyeler
184,540
Son üye
taner dmrrn
Geri