Neler Yeni

Dolaptan klavye aldım galiba sorunlu

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,324
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Klavye temiz gibi hocam sadece bilek desteği eksik. Ben de yazılım kaynaklı olduğunu düşünüyorum umarım hal olur. tekrardan teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

En ucuz 1.6-2k bandındaydı hocam
Kalvyenin bir driverı olabilir, onu kurmayı deneyin. Yada aygıt yöneticisinden driverını silip tekrar kurun.

Dolap konusunda da eğer ürün anlatıldığı gibi gelmez iade edebiliyorsunuz ama süre sınırı var.

Aaahmt

80+ Silver
Kalvyenin bir driverı olabilir, onu kurmayı deneyin. Yada aygıt yöneticisinden driverını silip tekrar kurun.

Dolap konusunda da eğer ürün anlatıldığı gibi gelmez iade edebiliyorsunuz ama süre sınırı var.
Klavye uygulamasız kullanılmıyor hocam kendi kendine makro aktif oluyor "s" tuşuna basınca saçmalıyor falan,sanırım RGB de devreye girmiyor.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,324
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Klavye uygulamasız kullanılmıyor hocam kendi kendine makro aktif oluyor "s" tuşuna basınca saçmalıyor falan,sanırım RGB de devreye girmiyor.
Dediğim gibi sürücüleri tekrar kurun. Olmazsa dolapla konuşup iade edin.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
software kaynaklı olabilir. kaç liralik klavyeyi 1000tl'ye almışsın bence klavyenin kendisinde sorun yoksa kullanmaya devam et. belki yaşadığın sorununda çözümü vardır yazılım hakkında bilgisi olan kişilere sorarsan daha iyi yardımcı olurlar @marilyn @HmzaY
sorun çözüldümü vs hiç okuyamıyacağım pek bir bilgim yok açık konuşayım

uygulamayı açıp giriş yapabilirsen tekrar gir makroyu kaldır en basidinden ben bu saçma sorunu asus mousumdaki b . tan makro yazılımında yaşadım açtığımda ard arda basmadan kapanmıyordu bende makroyu kaldırıp yazılımı sildim .d

çözüm yolu bulursam yazarım

Merhaba, dolaptan 1kya Asus rog strix flare mx cherry speed red switch aldım fakat bilgisayarda denediğimde makro kendi kendine açılıp s tuşuna bastığımda kendi kendine basıyordu ayrıca RGB renk ayarı yapılmıyordu. Asusun aura uygulamasına erişemedim eriştiğimde istediğimi yapamıyordum. Şu an bilgisayara asusun klavye uygulaması aura indirilmiyor ne yapmam lazım iade etmeli miyim acil bilgi lazım?
asusun makro yazılımı tam anlamıyla berbat armoury crate vs saçmalıktan ibaret

denetim masasından sil görev yöneticisinde servisleri kapat bilgisayarı kapat aç yap servisler hala çalışıyorsa asus ile ilgili hepsini kapat ve asusun sitesinden setupu tekrar indirip kurmayı dene gene kurulmaz ise format at format atamıyorsan windows update yap ben sırf ışığı lgbt gibi olmasında düz mor yansın diye lanet asusun uygulamasını tüm gün çözmeye çalıştım

çözülmüyorsada iade et

Aaahmt

80+ Silver
sorun çözüldümü vs hiç okuyamıyacağım pek bir bilgim yok açık konuşayım

uygulamayı açıp giriş yapabilirsen tekrar gir makroyu kaldır en basidinden ben bu saçma sorunu asus mousumdaki b . tan makro yazılımında yaşadım açtığımda ard arda basmadan kapanmıyordu bende makroyu kaldırıp yazılımı sildim .d

çözüm yolu bulursam yazarım

asusun makro yazılımı tam anlamıyla berbat armoury crate vs saçmalıktan ibaret

denetim masasından sil görev yöneticisinde servisleri kapat bilgisayarı kapat aç yap servisler hala çalışıyorsa asus ile ilgili hepsini kapat ve asusun sitesinden setupu tekrar indirip kurmayı dene gene kurulmaz ise format at format atamıyorsan windows update yap ben sırf ışığı lgbt gibi olmasında düz mor yansın diye lanet asusun uygulamasını tüm gün çözmeye çalıştım

çözülmüyorsada iade et
Keşke daha önce bilseydim hocam asusun bu saçmalığını. Komşuya gittim klavye denicez falan bi şekilde ulaştık dizüstü pcye 30-40dk geçti anca uygulamasının armory crate olduğunu öğrendim, ancak bi kere girme şansım oldu ve yaklaşık 30 dakika uygulamada geçti. İstediğim renk yanmıyor bir şeye tıklayabiliyorum renk sürekli onda kalıyor makroyu kapatıyorum rbg gidiyor makro kendi kendine açılıyor falan kafayı yedim 3-4 saat uğraştım. Sonuç; elimde kaldı iade etmedim PC aldığım zaman tekrar uğraşacağım.
Ayrıca size ilginizden dolayı teşekkür ederim 🤎

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
Keşke daha önce bilseydim hocam asusun bu saçmalığını. Komşuya gittim klavye denicez falan bi şekilde ulaştık dizüstü pcye 30-40dk geçti anca uygulamasının armory crate olduğunu öğrendim, ancak bi kere girme şansım oldu ve yaklaşık 30 dakika uygulamada geçti. İstediğim renk yanmıyor bir şeye tıklayabiliyorum renk sürekli onda kalıyor makroyu kapatıyorum rbg gidiyor makro kendi kendine açılıyor falan kafayı yedim 3-4 saat uğraştım. Sonuç; elimde kaldı iade etmedim PC aldığım zaman tekrar uğraşacağım.
Ayrıca size ilginizden dolayı teşekkür ederim 🤎
Ne demek birdahaki güncellemeye tekrar denersiniz asus desteği ilede ileritime geçebilirsiniz

Ekipman konusunda logitech ve steel seriesin üstüne tanımam

Aaahmt

80+ Silver
Ne demek birdahaki güncellemeye tekrar denersiniz asus desteği ilede ileritime geçebilirsiniz

Ekipman konusunda logitech ve steel seriesin üstüne tanımam
Aslında gönlümde Steel Series yatıyordu asusu uygun görünce hemen yönelime geçtim 😄.
umuyorum ki bir gün Steel Series nasip olacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,758
Üyeler
168,831
Son üye
xstana
Top Bottom